oktober 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06okt

  Stefke = tiepmiep:

  Tja, de weploggert is een dag te laat, omdat we ‘s avonds naar de pizzeria zijn geweest, en daarna heb ik weer lekker mee gedaan met pokeren… Sadwande…

  Het was even schrikken vanmorgen toen ik de gordijnen opzij schoof… Een raar fenomeen deed zich voor in de lucht: het was grijs, en zat voor de zon: bewolking! Raaaaarrrrrrr… Gelukkig kregen we van Bene goed nieuws, namelijk dat de bewolking in de loop van de dag op zou lossen.

  Na het ontbijt zijn we richting Pordoi gegaan… Ik had met Ben een weddenschap dat we op de pas de in de zon zouden zitten, en die weddenschap heb ik gewonnnen 😉 De meesten van ons hebben weer een leuk glijvluchtje kunnen maken. Toen iedereen ingepakt had zijn we met de lift van Rodella naar beven gegaan, en hebben we een bakkie koffie genomen, en genoten van het zonnetje. We konden niet te lang blijven zitten, want de wind zou in de loop van de dag toenemen, en dan zou het wellicht niet startbaar meer zijn.

  We zijn dus op tijd naar de start onder de lift gegaan en ik was als een van de eerste weg. Het ging al prima omhoog, en ik heb een mooi uurtje kunnen vliegen rond- en boven de antenne’s. Nadat iedereen geland was, zijn we naar het terrasje gegaan en hebben we wat gedronken. De wind was inmiddels te hard om nog te vliegen, dus zijn we weer richting Pordoi-pas gereden. Een aantal van ons zijn toen met de lift op de pas naar boven gegaan, om het Sellamassief eens van boven te bekijken. Het is erg indrukwekkend om boven op het plateau te lopen, met overal nog sneeuwplaten en diepe afgronden zonder hekjes er voor… Na de wandeling hebben we nog even een versnapering genomen boven op het terras, en zijn we met de laatste lift weer naar beneden gegaan.

  We hebben ‘s avonds niet in het hotel gegeten, maar in de Pizzeria net buiten Arabba. Elke 10 minuten kwamen er 3 pizza’ s door, waar iedereen een part af kon nemen. Dat ging zo een tijdje door totdat iedereen tonnetje vol zat. We kregen ook nog een spectaculair optreden voorgeschoteld van de plaatselijke accordeon-gigant, dus dat was erg gezellig. Eenmaal terug in het hotel hebben we nog een paar potjes gepokerd, en lekker na-geborreld. Tjitske heeft als laatste van de airtimers de bar verlaten (om 02:30 uur!) en mag zich nu echt “one of thé guy’s” noemen…

  Vannacht komt het koufront over, en morgen is het waarschijnlijk niet vliegbaar. Daarom hebben de meeste airtimers besloten om morgen na het ontbijt al af te reizen naar nederland. Wij weten het nog niet

  HIER de foto’s van weer een geslaagde dag.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:12

3 Responses to “Onverwacht lekker vliegweer”

 1. Gijsbert Says:

  Vreselijk zeg, moeten jullie daar vliegen?
  Ik heb twee weken geleden daar gevlogen, super!!!!!!!!!!
  Helaas waren de eerste dagen niet vliegbaar toen vanwege een enorm pak sneeuw.
  Zie dat het eigenlijk al helemaal weg is.
  Veel plezier nog.
  Gijsbert

 2. Annie Says:

  Wat hebben jullie toch een geluk met het weer deze week zeg! Ook deze dag weer.. prachtige en vooral ook leuk foto’s!!! Ben ook benieuwd naar de foto’s van vrijdag in de sneeuw 😉 Groetjes daar ook aan T. S………. :o)

 3. k@@tje Says:

  En nou KAPPE met die mooie foto’s, tis maar goed dat jullie naar huis gaan!

Leave a Reply