oktober 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07okt

  Stefke is weer chef tieperd…

  Vanmorgen vroeg werd ik al vroeg gewekt door het onweer… Het koufront is gearriveerd… Het is behoorlijk kouder geworden en het sneeuwt. De vrachtwagens komen met sneeuwkettingen naar beneden…

  Vandaag vertrekken alle airtimers weer naar Nederland, dus na het ontbijt hebben we afscheid genomen van iedereen en hebben we ze uitgezwaaid. Harmen en Han waren de eerste die vertrokken richting Pordoi pas, maar helaas… er lag te veel sneeuw, en dus zijn ze weer omgekeerd en hebben ze de andere route moeten nemen.

  Wij hebben echter na kort beraad besloten dat we vandaag niet vertrekken… We zijn er nog niet aan toe, en hebben wel zin in en relaxed dagje… Dus na het ontbijt hebben we op ons gemakje koffie en thee gedronken en de weploggert bijgewerkt. Rond half drie hadden we wel zin om wat te eten, en zijn we het dorp in gegaan en hebben lekker goulashsoep en brood gegeten in een restaurant. Inmiddels was het gestopt met sneeuwen en scheen de zon volop, en dus zijn we de “panoramaweg” ingeslagen en hebben een heerlijke wandeling gemaakt omhoog richting de achterkant van het Sellamassief. Dat was prachtig en we hebben genoten van de schitterende besneeuwde omgeving.

  Na stief 2 uurtjes lopen hebben we in het hotel aan de bar een paar witbiertjes genuttigd, en daarna was het al gauw etenstijd. Het is een stuk rustiger in de eetzaal, en we hebben weer veuls te veul gegeten…

  Nu zitten we gezellig al na-boerend te pokeren en te webloggen. Het plan is om morgenochtend om 7:30 te gaan eten, en rond 8:00 vertrekken we richting nederland.

  HIER de skitterronde foto’s van een besneeuwd Arabba en omgeving…

   

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:36

5 Responses to “Sneeuw!”

 1. HappyFace Says:

  Gezellie , net wintersport !!
  (Had die sneeuwpop gele ogen ??!!)

 2. k@@tje Says:

  En NU noar huus oppan!

 3. Annie Says:

  Ja, vind ik ook! “We zijn er nog niet aan toe” pfff, stelletje ellendelingen…

 4. Annie Says:

  En wij moeten dat allemaal maar aanzien, pff 😉

 5. Pieter Says:

  Gezellig weekje, ‘jongens’. Moeten we nog eens doen…

Leave a Reply