oktober 2011
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15okt

  Het was skitterrond weer Zaterdag, dus alle reden om de lier uit de schuur te trekken… Een mooi windje recht op het lange veld zorgde er voor dat we lekker hoog kwamen. Daarna wat eten en drinken in “Het wapen van Schotland” (vergezeld met live muziek van Mc Cloud thé Highlander) en we mogen het weer een geslaagde dag noemen…

  HIER de foto’s (staan ook op de LT server in origineel formaat samen met de filmpjes).

  Groet’n!  Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 06:59

One Response to “Heerlijke lierdag Hooghalen”

 1. Sjeeraar Says:

  Het was inderdaad een mooie dag om te vliegen. Het zonnetje scheen en de wind stond perfect op de lierbaan. Jammer genoeg kon ik niet mee naar HWVS, omdat thuis de zuurkool stond te dampen.
  Ik had m’ n vliegspullen al op zolder liggen, want ik dat 2 weken geleden al dat het de laatste vliegbare dag van dit jaar zou zijn. Maar gelukkig was dit niet zo en heb ik weer lekker gevlogen. Maar inmiddels liggen m’ n spullen nu definitief op zolder. Of toch niet? Ik heb de weersverwachting gezien voor het komende weekend en dat ziet er hoopvol uit. En aangezien ook de website van PNN voorzicht laat doorschemeren dat er een vliegkans is, denk dat ik voor de 2e keer de pakzakken weer naar beneden kan sjouwen.

  Ik wil Jeffrey bedanken voor al het mooie beeldmateriaal. En dan niet alleen voor deze dag, maar voor alle dagen van dit jaar. Ga zo door Stef.

  Bonjour,
  Sjeeraar

Leave a Reply