november 2011
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 20nov

  Lieve Teckel vrienden en vriendinnen,

  Gisteren kon ik helaas niet aanwezig zijn op de verjaardag van Annie, Laffe Teckel seizoensafsluiting, soepparty. De reden is bij jullie wel bekend, dus daar ga ik het nu eens niet over hebben. Wel wil ik het volgende zeggen (het volgende hihihii):

  Jasper kwam thuis met allemaal lieve groeten, berichtjes namens jullie en een heel mooi lief boeket bloemen die hij namens Marianne (ik bel je nog!) aan me door gaf en daar wil ik jullie bij deze voor bedanken. Het doet me erg goed dat jullie zo met me meeleven en me steunen.

  Maar Jasper overhandigde mij ook de laffe Teckel bokaal 2011 met de mededeling dat ik de 1e prijs in de verkiezing Laffe Teckel 2011  gewonnen heb en de bokaal dus voor mij is inclusief het  gave Laffe Teckel.nl t-shirt  met de “ast piept moei draaien” tekst op de rug.

  Jullie snappen dat ik nu dubbel baalde dat ik er niet was, want nu win ik eens een 1e prijs en was ik er niet om het in ontvangst te nemen.

  En nog een ernstige bijwerking….. ik kon dus niet speechen. Maar …. Gelukkig is er de LT website, dus ik geef jullie alsnog ongevraagd (de ongecensureerde en extra lange versie) van mijn speech via deze weg. Ga er dus maar even voor zitten…

  Nee, even zonder gekheid, ik ben echt zo trots als een oude aap met zeven tralalaaaas.

  Inmiddels ken ik jullie nu al een paar jaar en vanaf het moment dat Jasper me aan jullie voorstelde hebben jullie me omarmd en toegelaten in jullie midden. De Laffe Teckels staan bekend als een club die gezellig is, maar vooral iedereen laat zijn wie hij/zij is en in zijn/haar waarden laat. Ik ben dan ook blij (en trots) dat ik daar deel van uit mag maken. Ik ben heel gelukkig met jullie vriendschap en met een aantal is dat zelfs een heel innige en hechte vriendschap geworden (en met 1 in het bijzonder, daar woon ik zelfs mee samen).

  De Teckels zijn zo bijzonder omdat het een hechte club is, waar ook ruimte is om los met elkaar om te gaan. Er bestaat bij ons gelukkig geen jaloezie en dat soort fratsen en dat maakt de Teckels wel speciaal. Het draait inmiddels niet meer alleen om vliegen, maar er wordt ook druk gefietst, gewandeld, kolonisten van Catan gespeeld, paard gereden en geskied met elkaar. Maar wat we ook doen en of we compleet zijn of niet, altijd is het gezellig. Maar ook in mindere tijden zijn we er voor elkaar en dat zeg ik uit ervaring.

  Lieve schatten… bedankt dat jullie zijn wie jullie zijn (stuk voor stuk, niet 1 teckel uitgezonderd!!!).

  Ik ben heel blij met de bokaal, maar het allerbelangrijkste is toch onze vriendschap in welke vorm dan ook ! (maar de bokaal geef ik niet meer af, die bewaak ik met mijn leven!)

  Oh, ja en dan hoort bij een goede speech natuurlijk nog een dank woord….

  Ik dank een ieder die op mij gestemd heeft, de teckel puppies Tes en Ayke die altijd mooie en opbeurende kunstwerken voor me maken (en in het bijzonder de beschilderde zakdoeken die ik binnenkort goed zal kunnen gebruiken), de opperteckel voor het maken van deze unieke en mooie bokaal, alle andere Teckels en een ieder die ik nog vergeten ben 🙂

  Jullie zijn allemaal niet meer weg te denken uit mijn leven, dus wen er maar vast aan, we gaan nog heeeeel lang lol hebben met elkaar.

  Ik hef het glas en proost op nog vele jaren vlieg- en ander plezier met elkaar !

  Zo, en dan ga ik nu maar eens de bokaal oppoetsen en een prominent plekje in de huiskamer geven. (Ik had hem eerst voor de TV gezet, maar dat vond de heer des huizes ineens geen goed idee, dus het is de boekenkast geworden).

  Liefs en een hele dikke knuffel

  Nathalie  “Laffe Teckel 2011” Leereveld- Stam

  Posted by Jappie-dappie-doo @ 22:21

4 Responses to “Hierbij de reactie van Win-doos op de LT-bokaal uitreiking”

 1. Jorden Says:

  Dag Nath,

  Dank voor je fijne speech en dankwoord. Dat rammel je er wel mooi uit. We zijn blij met je.

  Jorden en Miep

 2. Tjitske Says:

  Aap en koe hebben goed gezeldschap gekregen zie ik. En met deze speech maak je je afwezigheid toch echt wel weer een beetje goed.

 3. annie Says:

  Ik zie dat Jappie er wel moeite mee heeft (foto 1)…. om de beker af te staan 😉

 4. nathy Says:

  @Jorden: Graag gedaan en ik heb geschreven wat ik voelde, dus dat ging wel makkelijk hoor. Fijn te lezen dat jullie blij met me zijn, dat is geheel wederzijds (maar dat had je denk ik wel al begrepen uit de tekst in de speech hihihi)
  @ Tjitske: Ja zeker hebben die goed gezelschap ! Het is echt een mooie bokaal hoor. Ik word daar wel blij van 🙂 net als van aap en koe, want ik krijg er altijd weer een glimlach van op mijn gezicht als ik dat zie.
  @ Annie: Ja zeker heeft jappie er moeite mee, maar dat komt misschien ook omdat ik de hele tijd met de bokaal op schoot zit. Ik laat geen moment onbenut om hem te confronteren met mijn 1e plaats hihihihi

Leave a Reply