december 2011
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 17dec

  Één keer in de 5 jaar viert Pieter z’n verjaardag, maar dan doet ie het ook goed!

  En voor deze gelegenheid had hij een “Winter-tuin-feest” bedacht waarbij ook alle Laffe Teckels uitgenodigd waren… Ondanks dat de opkomst van de Laffe teckels bedroevend laag genoemd mag worden, was het feest zeer gezellig en geslaagd!

  Gelukkig was de créme-de-la-créme van de Teckels er wel (in de vorm van Wouter, Jacqueline, Dirk, Wilma, Annie en ik) en ook Ayke en Leontien arriveerden later op de avond… Er was gezorgd voor overvloedige winterkost (snert, zuurkool, boerenkool, worst, kerstbrood, oliebollen, en nog veel meer snacks) en ook de drank was goed verzorgd.

  Pieter, bedankt voor de gezelligheid!

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:16

5 Responses to “Snert, stampot, oliebollen, vuur en drank in Vianen”

 1. Sjeeraar Says:

  Ik houd niet van snert, stampot, oliebollen en drank….. Maar wel van erwtensoep, hutspot, appelflappen en bier/rode wijn/Schrobbelèr/wiskey/baco. Als dat er was geweest, dan was ik echt wel gekomen.

  Cheerio,
  Sjeeraar

 2. Pieter Says:

  Tja, als het niet zoveel werk was, er geen kinderen over mijn huiskamervloer kotsten, en als ik volgende ochtend niet zoveel koppijn had toen ik mijn ogen opendeed en de ravage in mijn tuin zag…

  Tja, dan… dan zou ik het elk jaar doen.

 3. Pieter Says:

  Ogen open doen, ravage in de tuin zien, en koppijn… In welke volgorde dat precies was, weet ik eigenlijk niet meer zo goed…

 4. Sjakie Says:

  Lekker wat ongecensureerde foto’s, we staan er weer op ons fraaist op!
  🙁

  Maarreh Annie: hoe was het met jouw koppijn?
  Het viel mij reuze mee na ons “adje” Sambucca! Het was gezellig!!!!!

 5. Annie Says:

  Hee Sjakie, het was inderdaad heel gezellig! Enne…die koppijn viel inderdaad mee, voor herhaling vatbaar zou ik zeggen! Uhhhh, met “oud en nieuw”? 😉

  Pieter, nog bedankt voor de gezelligheid!

Leave a Reply