januari 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 16jan

  Jasper ant woord:

  Aftrap vlieg-/wandel-/fiets-/zonseizoen in Zuid Spanje?

  Nadat afgelopen oktober Nathalie en ik 10 dagen in Andalusië hebben door gebracht, is een aantal Teckels erg enthousiast geworden over onze trip. Een aantal Laffe Teckels is al bekend met Andalusië, maar als “Teckelscollectief” op een fantastische locatie?? Das nieuw!!

  Nathalie en ik hebben ons laatste bezoek aan Andalusie doorgebracht op een geweldige locatie: Maravilla Verde! Een finca die binnen een kwartiertje van rustieke plaatsje Puerto Serrano ligt.

  Maravilla Verde ligt afgelegen in het dal aan de rivier “Guadalete” midden in de natuur.

  Puerto Serrano ligt in de driehoek met de bekende vliegstekken (bij Algodonales, Montillano en El Bosque) en dus snel bereikbaar.

  Maar vliegen is niet het enige wat er te beleven is: de “Villa Verde”, een oude spoorlijn waarover prachtig te wandelen en te fietsen is door het ruige landschap en de gieren. En het mooie is: er zijn MTB’s beschikbaar.

  Maravilla Verde staat in één van de tientallen natuurgebieden van de regio, de meest bijzondere natuurgebieden zoals Grazalema, Sierra de las Nieves zijn zeker een bezoek waard en binnen aanvaardbare afstand!

  Ook op cultureel gebied is er veel te beleven: de vele “pueblos blancos” (witte dorpjes) zijn leuk om te bezoeken, maar ook een stad als Sevilla is met ca. 50 km. niet ver weg.

  Je ziet het: Andalusie is voor elk wat wils; vlieger of niet vlieger…. Dus… Wie gaat er mee?

  Maravilla Verde (klik voor vergroting)

  Maravilla Verde (klik voor vergroting)

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 16:20

Leave a Reply