januari 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 16jan

  Hallo Collega-Teckels,

  Zoals je weet gaan een aantal van ons ieder jaar in Maart naar Spanje om te vliegen, en te genieten van het goede spaanse weer en levenstijl… Voorheen gingen we altijd met Eurofly mee en zaten we in een appartement van Canterfly.

  Nou zijn Jappie en Nathy vorig jaar ook naar Spanje geweest en hebben zij onderdak gevonden  in een prachtig appartementje midden in een natuurgebied ergens tussen Algodonales en Montilano. Foto’s daarvan kun je HIER vinden. Jasper komt nog met een mooie omschrijving van de omgebouwde stierenfokkerij waar de appartementjes staan…

  Nou leek het ons geweldig om met een zooitje Teckels daar naar toe te gaan in datzelfde pitoreske plekje. Ook voor de niet-vliegerts is het superleuk om daar te zitten, want je kan daar prachtig wandelen, fietsen, of cultuâh opsnuiven in 1 van de middeleeuwse dorpjes in de buurt.

  Om een idee te krijgen wie er eventueel mee zou willen/kunnen, zou ik willen vragen of je z.s.m. kan doorgeven of je interresse hebt om de 2e of 3e week van Maart (is onderhandelbaar) mee te gaan, zodat we kunnen vragen of er nog plek is…

  Zie ook www.stuurlijn.nl!

  Graag z.s.m reactie naar mij via deze site én/of de mail!

  Groet! Jeffrey

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:33

One Response to “Spanje in maart: Wie heeft er zin?”

 1. Jorden Says:

  Jorden is erbij en heeft voorkeur voor de 2e week (5 – 10)

Leave a Reply