januari 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21jan

  Gistermiddag om 13:30 arriveerden Jan en Lieneke in Olpae en een half uur later waren we onderweg naar Leipheim. De reis verliep voorspoedig tot Heilbronn, en toen kregen we sneeuw ipv regen. Het was vermoeiend rijden, dus we hebben Jan maar niet afgelost: hij ging as een speer! Het Axxe hotel in Leipheim Sud was prima en we hebben deze dag afgesloten met een lekkere borrel. Daarna vielen we collectief as een blok in slaap.

  Gek doen in het Hotel

  Gek doen in het Hotel

  De volgende morgen zijn we 8 uur opgestaan en hebben een prima ontbijt genoten in het Motel. Even de vreetstenen schrobben en om 9:00 waren we weer onder weg voor de 2e etappe. De weg was eigenlijk heel schoon tot afslag `rosenheim, dus we konden het eerste stuk flink doorknallen. Daarna werd het drukker en bleef de sneeuw ook meer liggen op de weg, dus de snelheid ging er uit… `al met al ging het toch nog redelijk, want we arriveerden een uurtje later dan dat `tom `tom in eerste instantie aangegeven had.

  De weg ging in Obersdorf nog even steil omhoog, en dat was net te veel voor een auto met caravan, want die stond met de neus de verkeerde kant op beneden de helling. Het devies was goed gang houden, want als je stil kwam te staan moesten de sneeuwkettingen erom. We hebben het gered, en aangekomen bij het chalet troffen we Linda aan die bezig was met de auto sneeuwvrij maken. De rest van de clan was aan het skiën. We hebben de boel naar de kamers gebracht en hebben toen een bakkie koffie/thee gedronken. `ondertussen kwamen Bea, Marianne en Ilonka ook aanzetten bij het chalet. We hebben besloten dat we niet meer gaan skiën vandaag, want het is al vrijl aat, en we hebben geen zin om ons te haasten. Na de koffie zijn we nar de skilift gelopen en hebben we ski’s en skipassen geregeld (met 10% korting!) en troffen daar Jan, Jasper, Judith en Wilma aan…

  Lieneke moest nog een sjaal regelen dus die is met Anita en Judith naar het dorp gegeen, en de rest is zijn terug gegaan naar het chalet, en hebben daar een borreltje genomen (of twee; daar wil ik van af zijn…) Inmiddels is iedereen gearriveerd hier in het chalet (behalve Rudi en Daan) en de stemming zit er al goed in ” Hipzzszsz’ …

  We hebben het gehaald!

  We hebben het gehaald!

  Vanavond gaan we om 8 uur eten.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Ow ja… Anita en ik willen nog even de speciale lieve groetjes terug doen aan Tes!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 17:11

2 Responses to “De heenreis in 2 etappes”

 1. nathalie Says:

  Heel veel plezier lieve schatten.
  Geniet ervan en drink zo nu en dan een borreltje uit mijn naam a.u.b. !
  Ik mis jullie (en Jasper in het bijzonder natuurlijk hihihi)
  xxx
  nathy

 2. Weblog wintersport Westendorf Says:

  […] De heenreis in 2 etappes (21januari) […]

Leave a Reply