januari 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22jan

  Rudi heeft inspiratie:

  Vanochtend heerlijk uitgeslapen! Om half negen aan het ontbijt en zo rond half tien richting piste. Sommigen moesten nog even een aantal inkopen doen aangezien het weer wat is omgeslagen. In plaats van de bakken sneeuw die al gevallen zijn regent het nu. Als Bea de skishop verlaat met een nieuwe duikbril en snorkel gaan we met de hele groep omhoog.

  Even lekker inkomen en met de hele groep op pad. Als we in etappes richting Brixen im Thale gaan valt de groep al snel uiteen. De Heymen clan redt het prima met elkaar en skien met wat hindernissen terug naar Westendorf terwijl de rest van de groep verder naar het skiegebied van Brixen door gaat. we eten een heerlijke bak soep bij de Sonnealm en onderaan de Alpenrosebaan houden Bea en Karin het voor gezien.

  Ik (Rudi) gaat saampjes met Rene richting het skigebied van de Kitzbuheler Alpen. We skiën flink door en krijgen rond kwat over drie een sms’je van Jeff. Hij zit al met z’n kont boven aan de Talkaser aan de zuip samen met Ilonka. Voordat wij rond half vijf bovenaan zijn hebben we een piste of 8 extra in de benen. Gelukkig is de rest van de groep ruim voldaan met (alcoholische?) versnaperingen. Voor ons dus geen tijd meer om even rustig te zitten en ook een drankje te nemen.

  Met de hele groep ragge we de laatste piste af. Skies in het depot en een korte wandeling terug naar ” Linda”. Linda zorgt voor een grote mand met lekkere broodjes en een plankie met kaas. Dat valt lekker naar binnen samen met een koel drankje! Met de lekkere hapjes vullen we het (grote) gat tussen terugkomst en het diner. Aangezien we in een hotel in de buurt eten zijn we, als tweede lichting, pas om acht uur welkom. Vandaag uit nood maar bij een ander hotel eten. Reden hiervoor is een super leuke attentie van Gerard en Marianne. Zoals vandaag al is gebleken is de kans vrij groot dat de groep (van 17 m/v) niet samen uit en thuis komen… Om die kans te verkleinen hadden zij fluitjes gekocht in de vorm van een eendenbek. Nu is een generale repetitie in een vol restaurant misschien niet optimaal maar het bedienend personeel reageerde wel erg nors. Dus vandaag maar ergens schaften…

  Al met al was het dus een heerlijke ski-dag, ondanks dat die begon met regen in het dal… Boven was het af en toe wat lichte sneeuw, en de zon liet zich zelfs regelmatig zien!

  Hier de foto’s van vandaag, en nog van eerdere dagen…

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:40

3 Responses to “Dooi, maar toch heerlijk skiën”

 1. Tjitske Says:

  Zooooo Gerard….., eindelijk uit de kast.
  Jan zei al dat hij hier weinig slaap kreeg, tot voor kort (voor de foto’s) zocht ik er niets achter, maar ……
  Top-fluitjes, overigens. ehh ik bedoel die gele.

 2. Frank Says:

  Hoi Olaf, ik zie een cammetje op je helm… maak even wat spannende filmpjes he 😉 Groeten vanuit SE-U, Frank

 3. Weblog wintersport Westendorf Says:

  […] Dooi, maar toch heerlijk skiën (22 januari) […]

Leave a Reply