januari 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 25jan

  Vandaag ben ik, Gerard, weer eens achter de tiepmachine gekropen.
  Gisteren zijn we na het skiën weer gezamelijk tekeer gegaan in ons appartement. De chips, kaas, worst en drank verdween als sneeuw voor de zon. Maar goed, het is koud en wintervet is nooit verkeerd. Nadat iedereen de oksels en de tandjes had gepoetst gingen we met de benenwagen naar restaurant Aunerhof in het bos. Onderweg konden we genieten van de vuurwerkshow van Jeffrey. Na een wandeling van 20 minuten door een prachtige besneeuwde omgeving kwamen we aan bij Aunerhof. Dit is een zeer gezellig restaurant midden in het bos net buiten Westendorf. Verdeeld over 2 tafels hebben we echt fantastisch gegeten, gedronken en gelachen. Linda was ook mee en voor het eerst sinds jaren heeft ze weer een mooie en gezellige avond gehad. Na het eten zijn we teruggewandeld en hebben we in het appartement nog een afzakkertje genomen. Nu, halverwege de week, verneem je toch dat de vermoeidheid toeslaat en dat de meesten op tijd de binnenkant van hun ogen gaan bekijken. Morgen ontbijten we om 8 uur en dan gaan we genieten van het mooie weer  en de fantastische omgeving.

  Zonnende wijven...

  Zonnende wijven...

  Vanochtend weer het zelfde ritueel: wakker worden van de dames (ik lig met Marianne en Ilonka in één be…uh, kamer), ontbijten, wandelen naar het skidepot en dan in de lift. Daniël en Jasper zijn vandaag Tom&Tom en willen met ons naar Kitzbuhel. Dit betekend eerst een stukje skiën over de Choralpe en dan een stukje met de bus. Oh ja, wat ik vergeten ben te vermelden: HET IS PRACHTIG MOOI WEER! De zon schijnt en het is windstil. De hemel is strakblauw en de pistes liggen er prachtig mooi bij. Het skigebied van Kitzbuhel is prachtig. We hebben prachtig geskied en er zijn er maar een paar onderuit gegaan. We hebben lekker gelunched en ook na de lunch gingen we vol energie verder. Op de terugreis bleek dat de pistes wat bobbeliger waren dan op de heenreis, maar dat mocht de pret niet drukken. Terug in het skigebied van Westendorf ging het over prachtige pistes weer richting de laatste afdaling. Maar voordat gingen afdalen zijn we met bijna de hele groep nog wat gaan drinken. De chocorum , Jagerthee en bier vielen er lekker in.

  Inmiddels was het al 17:00 uur en dat betekende dat we snel naar beneden moesten, want om 17:30 uur ging het skidepot dicht. Het was erg rustig op de pistes en rustig aan begonnen we aan de laatste afdaling. Net voor sluitingstijd waren we bij het depot en konden we onze skischoenen en ski’s inleveren. Tom & Tom, bedankt voor de mooie route.

  Mooie wereld

  Mooie wereld

  Nu zitten we weer lekker te borrelen, chips en kaas te eten en de dag te evalueren. Jeffrey is de foto’s aan het verzamelen voor de weblog, anderen zijn e-mail aan het checken of nog meer drank aan het nuttigen. En zo heeft iedereen z’ n eigen manier van ontspanning. Om 20:00 uur gaan we eten in het dorp. En ondanks dat we met 17 man zijn gaat dit steeds erg goed en is het erg gezellig. Maar ja, dat is de hele week al zo met alles wat we doen.

  Morgen wordt het vast weer een prachtige dag. Het weer blijft goed en de groep blijft gezellig. Zucht, wat een zwaar leven… moeilijk, moeilijk, moeilijk.

  Hier weer heul veul foto’s (en dan heeft er al een schifting plaats gevonden… Ken je nagaan…)

  Cheerio,
  Sjeeraar

  Posted by Sjeeraar @ 20:59

2 Responses to “Wonderschone witte wereld”

 1. Marc Says:

  Vreeeselijk mooi!!! (de foto’s)

  Ik vind het erg leuk voor jullie dat het weer zo meezit.
  De sneeuwcondities zagen er ook perfect uit (off piste!).

  Houd het heel, de laatste dagen, met de vermoeide beentjes.

  Schöne Grüsse aus Holland.

 2. Weblog wintersport Westendorf Says:

  […] Wonderschone witte wereld (25 januari) […]

Leave a Reply