januari 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27jan
  rare snuiters in de lift

  rare snuiters in de lift

  Vanochtend gingen we skiën in 2 groepen. Den Vloam, Ilonka, Marianne en ik besloten om in de buurt van de thuisbasis te blijven, terwijl de rest van de groep naar Kitzbuhel ging. Hun avonturen staan hieronder. Bea besloot om lekker een dagje te relaxen en ging niet mee.

  Den Vloam had een sneeuwplank gehuurd en wilde niet te ver weg. Marianne had zere knibbels en ging met een brace op pad en wilde dus ook niet te ver. Ilonka en ik zijn gewoon sociaal en besloten om dan maar bij Marianne en Den Vloam in de buurt te blijven. Nadat we uit de Rosenalmbahn stapten zijn we over blauwe pistes naar de Choralmbahn gegleden. Den Vloam moest even wennen aan z’ n neeuwplank, maar het ging al snel goed. Marianne kreeg weer last van haar knie en besloot om terug te gaan naar het appartement. Ilonka ging met Marianne mee en de meisjes hebben samen lekker in de zon gezeten. Den Vloam en ik zijn naar de andere kant (Brixen) gegaan en hebben daar voor de laatste keer genoten van de sneeuw, bergen en dran… drinken. Aan Westendorf-kant hebben we gelunched en hebben we echt voor de laatste keer dit jaar een afdaling gedaan. Tegen half 3 waren we terug bij Linda en zijn we bij de meisjes gaan zitten om te genieten van de zon. En niet alleen wij, ook de paarden, koeien en Snuf (het konijn) zaten vlak bij ons te genieten. We hebben nog wat spullen in de auto gedaan (inmiddels sneeuwvrij) en zijn daarna met Linda aan de borrel gegaan. Dit was zoals gewoonlijk erg gezellig en helaas was de middag zo voorbij. Tegen half 6 kwam de rest terug en die zaten vol met verhalen over hun dag…

  En Anita doet daar verslag van:

  De laatste dag…. helaas.

  Vandaag was er dus een splitsing in de groep…. 12 personen zijn rond half 10 vertrokken richting Kitzbuhel. Wilma en ik hadden gisteravond de route uitgezocht. Het tempo zat er goed in en rond 11 uur stonden we boven op Penkelstein. Het doel was om de beroemde/beruchte piste van de Hahnekam-rennen te skiën. Via een aantal liften en pistes waren we op deze piste…

  Het viel wel een beetje tegen, Jef heeft nog een stuk met ijs en buckels gedaan. Daarna werd weer de terugreis ingezet… Het was verder heerlijk skiën, en inmiddels waren we wel weer in 3 verschillende groepjes verdeeld, want Jasper, Olaf en Wilma wilden nog even via de nieuwe kabinelift in het gebied van Jochberg skiën, Karin, Rene en Rudi waren we kwijtgeraakt.. En ging de rest met 6 personen terug richting Westendorf.  Lieneke en ik zagen onderweg een hele mooie rode afdaling en wilden deze nog een keer doen, de andere 4 gingen door naar de Sonnalm. Lieneke en ik hebben de afdaling 3 x gedaan en daarna via een andere snelle route 117b richting de afgesproken plek…… Op deze route hadden we “het mysterie van de verdwenen ski”….Lieneke viel en krabbelde overeind en had nog maar 1 ski….. die andere was verdwenen tussen de bomen door in een afgrond. Gelukkig hadden we een spoor, dus Lieneke door de dikke sneeuw naar beneden, en vond 20 meter lager haar ski tegen een boom aan. Het was een hele toer om weer met de ski boven te komen, maar het was wel heel erg lachen met z’n twee 😉 Hierna via een stoeltjeslift en nog een lastige rode piste kwamen we aan bij de Sonnalm, daar zat al een deel van de groep van 12 en na ons kwamen de rest nog aangeskied. We hebben gezellig buiten nog wat gluhwein/schoco+rum etc gedronken. Rond 5 uur vetrokken voor het laatste deel…

  Vanavond hebben we pizza’s laten bezorgen en gezellig na gezeten. Nu is het inmiddels half 10, morgen is het voor iedereen vroeg dag, de eersten zullen om half 6 vertrekken….

  HIER de foto’s van vandaag (plus een paar van gisteravond)

   

  Posted by Sjeeraar @ 21:46

One Response to “De laatste dag; Kitzbuhel en snowboarden”

 1. Weblog wintersport Westendorf Says:

  […] De laatste dag, Kitzbuhel en snowboarden (27 januari) […]

Leave a Reply