januari 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28jan
  De groepsfoto

  De groepsfoto

  Tja… Aan alle pret komt een eind, dus ook aan de Laffe Teckel wintersportweek..

  Gisteravond hebben we een heerlijke pizza-party gehad, waar bij 15 pizza’s, die in het Chalet bezorgd waren, in no-time verslonden werden door een roedel hongerige teckels… Daarna zijn we nog even met de pet rond gegaan voor Linda, want die heeft ons prima verzorgd deze week.

  Jan bedankt Linda namens iedereen

  Jan bedankt Linda namens iedereen

  We hebben ook even de drankjes en de toeristenbelasting betaald, en een groepsfoto gemaakt, en toen zijn we na nog een paar borreltjes maar afgetaaid en onder de wol gekropen.

  Pizza-destructie-bedrijf...

  Pizza-destructie-bedrijf...

  Vanmorgen waren de eerste al vroeg weg: Jappie, Olaf en Wilma vertrokken rond zessen richting nederland. Om een uur of half zeven (geloof ik) vertrokken Karin en Rene. De rest heeft om 7:00 uur afgesproken om te gaan ontbijten. Nadat we de bammetjes voor onderweg gesmeerd hadden en de boel in de auto gegooid hadden, hebben we afscheid genomen van elkaar en van Linda en zijn we richting Nederland vertrokken. Het sneeuwt gelukkig niet en de wegen zijn schoon. Onderweg kregen we nog een sms’ je van Olaf dat het hard sneeuwde en dat het glad was, maar daar hadden wij gelukkig geen last meer van, omdat wij later vertrokken waren, en de wegen al weer schoon waren.

  De reis verliep supergoed: heel rustig op de weg, en we hebben geen file gezien. Alleen in Keulen was het wat drukker, maar dat mag geen naam hebben. Iedereen is goed thuis gekomen, en wij (Jan, Lieneke, Anita en ik) hebben nog even de McSnack aangedaan en hebben ons voor de laatste keer deze week nog maar eens misdragen op cholesterol gebied 😉

  Ik geloof dat ik wel mag zeggen dat het een superleuke week was met afwisselend weer; en zeer goede sneeuwcondities… Het Chalet ” Klausnerhof” is zeer goed bevallen, en dat komt mede door de gezellige gastvrouw Linda. ” Die kun je der wel bij hebben”  zouden wij willen zeggen!

  Allemaal bedankt & hopelijk volgend jaar weer!

  Jeffrey.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:06

One Response to “Noar huus… Snif…”

 1. Tjitske Says:

  En natuurlijk heel erg bedankt voor het top bijhouden van de weblog. Wordt nog altijd erg gewaardeerd door de thuisblijvers.
  Ben benieuwd wanneer de eerste mailtjes verschijnen voor een accomodatie in 2013.

Leave a Reply