februari 2012
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 16feb

  Onze Beppie... R.I.P.

  Omdat we onze lieve dikke theemuts “Beppie” vorige week hebben moeten laten inslapen op (bijna) 18-jarige leeftijd, was er weer ruimte voor een nieuwe asielzoeker bij ons thuis… (5 is immers zo’n rotgetal!). Dus zijn Annie en ik gisteravond naar onze “hofleverancier” gegaan: Dieren opvang ‘t Heerveld in Luinjeberd.

  We hadden eigenlijk al een optie op een lapjeskat (Miep), maar als je dan echt tussen al die katten staat, kun je eigenlijk weer opnieuw beginnen met kiezen… Der zijn zoveel leuke katten daar! En als je het beste voor hebt met de “asielzoekers”, dan moet je eigenlijk kiezen met je verstand, want jonge katten en kittens die zijn vaak zo weg, terwijl de scharminkelige lelijke ouwe knurftjes vaak jaren in een asiel zitten… 

  In het eerste hok hadden we al 2 van die ouwe knurftjes gezien, maar der waren nog 3 hokken… Ook daar zaten schatten van beesten bij, waaronder hele leuke jonge beestjes. Maar toen we in hok 2 stonden, en die 2 ouwetjes van het eerste hok keken ons aan door het glas zittend naast elkaar, en met vragende ogen waren we verkocht… We nemen gewoon die twee ouwetjes mee…
   
  Dientengevolge hebben we nu de “Waldorf en Statler” van Kattenland bij ons thuis zitten. Ze heten Puck en Sietse en ze zijn heul lief!
   Dus onze roedel is uitgebreid met 2, wat het totaal op 7 katten brengt… Gezellig! HIER hebbie ze allemaal…
   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:58

Leave a Reply