maart 2012
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 11mrt

  De aanleiding was een ” Laffe Teckel Promo pakket”  voor de nieuwe auto van Marianne, maar uiteindelijk hadden we gewoon zin om weer even te gaan wandelen…. En omdat Annie en ik toch al het plan hadden om te gaan dauwtrappen in het bos (is errug mooi in deze tijd van het jaar), hebben we Gerard en Marianne maar mee genomen…

  2 Veenlijken

  2 Veenlijken

  Het werd niet De Eese, maar het bos bij Veenhuizen en het Fochteloërveen. Dat was handiger want vandaag moeten we naar Smilde om te gaan reserve-werpen in de gymzaal met PNN, en dat ligt mooi op de route.

  Eigenlijk hadden we 25 minuten eerder moeten afspreken, want toen we in het bos waren (6:45) was de schemer eigenlijk al voorbij. Maar mooi was het wel, en we hebben genoten van de natuur, de reën en de vogels in het bos en het Fochteloërveen. Wat wel leuk was: ik hoorde een roep van een zwarte specht, en toen ik datzelfde geluid via de iPhone liet horen kwam ie gewoon naar ons toe vliegen om te inspecteren wie zijn territorium betrad! Erg gaaf!

  De route

  De route

  Na het wandelen hebben we even koffie en brood gedaan op het terrasje van “Het Verenigingsgebouw” en zijn we richting Smilde gegaan. Daar was het weer ouderwets gezellig en er was een grote opkomst van reserve-scherm-gooiers…

  HIER wat fotootjes van vandaag.

  Groet’n! Jeffrey.

   

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:20

Leave a Reply