maart 2012
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15mrt

  Annie en ik, en Daan en Judith zijn dus vanmorgen vertrokken, terwijl de rest gisteren al is vertrokken en een tussenstop heeft gemaakt bij Ulm. We waren er al op tijd, en zijn dus ‘s middags gewoon lekker wezen skiën. Super mooi weer, en lekkere pistes. Wel retewarm!

  Annie en Stefke onderweg

  Annie en Stefke onderweg

  Hier het verslag van Rudi (scheelt mij weer een hoop typen 😉  )

  Op woensdag zijn wij (Rudi en Bea) lekker uitgeslapen en hebben rustig aan gebruncht. Zo rond een uur reden we van huis weg, op naar Ulm. We doen de reis in etappes en maken dus een tussenstop in Ulm. De reis gaat voorspoedig en we doen het rustig aan.  Wel even wennen om in Duitsland niet lekker door te knallen.

  Om half acht komen we aan in hotel seiligerwegen, direct aan de A8. Na het goede diner nog rustig wat drinken en mooi op tijd naar bed.  Donderdag ochtend om acht uur ontbijt, waar we Jasper, Olaf en Nathalie treffen. Zij hebben de reis ook in tweeen gesplitst maar koneden pas om zes uur gaan rijden.Gezamenlijk aan het ontbijte en rond negenen rijden we richting Lermoos. We komen mooi op tijd aan en kunnen meten omkleden in onze kamers. Hup de skie-outfit aan en met de auto naar de piste. Nathalie en Bea aclimatiseren nog even in het hotel. We nemen een halve dag kaart en gaan stipt om 12 uur de gondel in naar boven. Als we een paar pistes geslecht hebben treffen we ook Daniel en Judith. Zij zijn (zoals eigenlijk altijd) erg vroeg vertrokken zodat ze ook nog een middagje skieen kunnen pikken. De club is helemaal compleet als niet veel later Jeffrey en Anita aansluiten. Het is werkelijk prachtig weer met volop zon en de pistes zijn nog erg goed.

  Pitstop boven Lermoos

  Pitstop boven Lermoos

  Na een succesvolle middag gezellig wat drinken en verhalen uitwissellen. Dan een prima diner, nog wat napraten en als iedereen rozig is van de vele zon en de licht alcoholische versnaperingen op tijd naar bed! Het was een TOP dag!

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:57

Leave a Reply