maart 2012
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 17mrt

  Rudi is weer zo aardig om het verslag van vandaag te typen:

  Na het gebruikelijke ochtendritueel van douchen en ontbijten gaat de colonne naar het skigebied Ehrwalder Alm. We parkeren de auto’s op een ruime parkeerplaats en pakken meteen de gondel omhoog. Net als gisteren zijn ook Nathalie en Bea weer mee. Die settelen zich op het zonnige terras van het restaurant met de vergelijkbare naam als van het skigebied (Erwalder Alm). Na een innig afscheid laten we met lood in de schoenen de twee dames achter.

  Dat schiet wel lekker op met meer voorwaartse druk… Het gebied is werkelijk prachtig met mooie uitzichten en bergmassieven. Ook de pistes zijn voortreffelijk, goed geprepareerd en lekker breed. Fantastisch om goed te carven! Dat kan zeker aangezien het op de pistes erg rustig is. Nadat we een flink aantal pistes hebben afgevinkt gaan we terug naar de dames om gezellig wat te drinken. Kan eindelijk de jas uit om wat af te koelen (niet iedereen is zo stoer als Daan die zelfs geen jas aan heeft!)

   

  op het terras

  op het terras

  Nadat de vochtbalans weer op orde is gaan we naar de de Issentalkopf (1925 m) aan de rechterkant van het gebied. Vanaf de top zijn de 5, de 4 en vervolgens de 8 helemaal naar beneden veruit favoriet. Er worden veel foto’s en ook films gemaakt. Dat levert spectaculaire beelden op! Na een gezamenlijke lunch met de voltallige groep houden Bea en Nath het voor gezien en gaan “huiswaarts”. Wij krijgen er werkelijk geen genoeg van en hoppen van de ene naar de andere piste. We kijken erg vreemd op als zo rond half drie er bijna geen mensen meer op de piste te vinden zijn. Zal wel wat met de wissel zaterdag te maken hebben. Wij vinden het niet zo erg. Jeffrey en Judith nemen even een break dus gaan we met zijn vijven (Olaf, Jasper, Daniel, Anita en Rudi) nog een laatste ronde op de Issentalkopf maken. We vragen hoe laat de lift ermee stopt, het antwoord van de liftbediende is: er is nog wel tijd om 1 keer af te dalen, de lift stopt om vier uur! Dat laten we ons niet nog eens zeggen en razen onze favoriete pistes in 1 streep naar beneden. In net iets meer dan twee minuten staan we weer onder aan de lift. Weer boven aan de lift krijgen we weer het zelfde antwoord, we kunnen nog wel een keer!

  lege pistes

  lege pistes

  Als afsluiter pikken we Jeff en Juul op bij het restaurant waar Jasper ons trakteert op louter een frisje ;o) Met een gezonde kleur op de kop en zeer voldaan gaan we terug naar het hotel om ff lekker te douchen en daarna heerlijk eten. Even de weblog updaten en daarna maar is aan het pokeren, of wordt het toch vroeg naar bed? Tot morgen!!

  HIER de foto’s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:05

Leave a Reply