april 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24apr

  Ja-jaa… Binnenkort begint de grote Laffe-Teckel-Trek weer naar onze “huisberg”: De Emberger Alm in Greifenburg, Oostenrijk…

  Er is weer een heel straatje besproken op “Camping am See“, (op dit moment meer “Camping im See” trouwens) en behalve de Laffe Teckels zijn er nog veel meer vliegvriendjes die naar Greifenburg gaan dus dat wordt gezellig!

  Sommigen onder ons kunnen niet wachten en gaan donderdag a.s. al, maar de meeste van ons gaan vrijdag of zaterdag rijden. Annie Schilder en ik trappen de kempert vrijdag an, en doen het weer in 2 etappes. We overnachten 1 nachtje op de kempiff bij Seehammer, aan de A8 net onder München, en zijn dus zaterdag rond de middag in Greifenburg. Waarschijnlijk komen er meer naar Seehammer, en zowieso komen Jorden en Miep daar ook heen om gezellig een borreltje te drinken aan het meer, om zo op gepaste wijze de vakantie in te luiden…

  Op dit moment kun je je het niet voorstellen, maar het wordt heerlijk warm vanaf vrijdag. Zo zie het er echter op dit moment uit op de Emberger:

  De Emberger op dit moment

  De Emberger op dit moment

  Maar dit zijn bijvoorbeeld de vooruitzichten voor Zaterdag:

  Weersvoorspelling Kärnten

  Weersvoorspelling Kärnten

   Ik zeg: Vakanties plannen is een gave 🙂

  Als het goed is wordt er weer een weploggert bijgehouden, dus als je je abonneert krijg je vanzelf een mailtje bij een nieuwe posting… Groetjes! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 15:19

4 Responses to “De grote Laffe-Teckel-Trek…”

 1. Jorden Says:

  En wij hebben helemaal geen zin om met een stel van die mafketels daar een beetje in de zon te bakken en witbier weg te tikken. Oh, wordt er ook gevlogen? Nou, ik zie wel.

 2. K@@tje Says:

  Vliegen? Mmmmmwaaaaaah, musschien… Ben er wel, maar niet om te vliegen hoor. Gewoon gezellig weetje. Dussssss.

 3. RenB Says:

  Heul veul plezier allemaal!

 4. nathalie Says:

  Lieve schatten,
  heel veel plezier daar en ik mis jullie nu al hoor !!
  Het is hier saai grauw en nat weer en ook saai zonder mijn moppie. maar…..ik hoop dat het voor jullie super mooi vliegweer wordt en dat jullie het heeel gezellig hebben (met dat laatste komt het sowieso wel goed, weer of geen weer 🙂 )
  Dikke knufff (en een dikke kus voor Jasper)
  nathalie

Leave a Reply