april 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27apr

  Annie doet het verslag:

  Het is inmiddels zondagmiddag, dus we lopen een beetje achter met de weblog.

  Vrijdag ochtend zijn we vertrokken om half 10. De reis ging voorspoedig en even kwam het plan op om in 1x door te rijden naar G’burg, want rond Keulen kwamen  Jan, Lieneke en Tjitske ons achterop, en die gingen ook in 1x door. Maar we wisten ook de Jappie waarschijnlijk  wel naar Seehamer zou. Dus daar wilden we het vanaf laten hangen. We zijn gereden via de 3, langs Wurtzburg en daarna door via de 9 langs  Neurenberg, en hier voorbij kwamen we Jasper tegen. Vanaf hier zijn we samen met Jasper naar Seehamer gereden en kwamen we daar rond 7 uur aan. Inmiddels hadden we al contact met Jorden en Miep en die hadden daar 6 km vandaan een hotelletje. Vanaf 8 uur hebben we op de camping gezellig met z’n vijven de avond gevuld met bier, wijn, droge worst, zoute stengels en doppinda’s. Al gauw kwamen de sterke verhalen. Rond half 11 taaiden Jorden en Miep af en ging bij ons na de vermoeiende ook het lichtje uit. Trouwens het was heerlijk zwoel weer, we konden de hele avond buiten zitten, dat was in nederland wel anders…..

  O ja, Jan, Lieneke en Tjitske kwamen aan op de camping in G’ burg om 10 uur, ook zij hebben een goede reis gehad. Daniel en Judith stonden er al, die waren donderdag gekomen.

  HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:31

2 Responses to “Heenreis eerste etappe”

 1. nathalie Says:

  ohhhhh ik ben jaloers. mooie foto’s en het ziet er weer gezellig uit. Ik mis jullieeeeeeee.
  Veel plezier skatties
  kuss nath

 2. Marc Says:

  Jammer dat er zo weinig foto’s zijn gemaakt van de ondergaande zon boven het meertje van de kempiff Seehamer.

Leave a Reply