april 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28apr

  Annie doet het verslag:

  We hadden de wekker om 7 uur gezet en de zon scheen al heerlijk. Snel eruit en Jasper even wakker schudden. Die had al gauw de tent in de auto en na het ontbijt zijn we rond half 9 vertrokken. Het plan was dat wij over de snelweg zouden gaan en Jorden, Miep en Jasper binnendoor via Kufstein. Het resultaat was dat de reis van ons (JenA) 40km langer was + autobahnvignet van 8 euro, maar met de tijd was het sneller ongeveer  15 min. ( geen ergernis en waarschijnlijk minder diesel.

  Het was heerlijk weer, volop zon en wel bijna 30 graden. Er werd druk gevlogen. We hebben heel relaxt alles geïnstalleerd en natuurlijk heel wat bekenden begroet. Rond een uur of half 3 kwamen daar toch de vliegkriebels, dus er moest gevlogen worden…. Met een busje bijna vol zijn we naar de 500mtr plek gegaan. Ik (Annie) ben als eerste gestart en ging super makkelijk omhoog. Na wat draaien ontdekte ik dat ik niet zo snel het dal in kon komen door de harde wind en ik ging maar omhoog. Inmiddels zag ik Jasper met oren naar beneden gaan en ging ik twijfelen of het wel pluis was in de lucht. Dus ik met oren en speed het dal in, nou dat viel niet mee. Mijn scherm wou omhoog en ik naar beneden en protesteerde hevig (tja, je blijft een beetje denken dat je met een levend iets bezig bent), het was dus best turbulent. Nadat ik was geland, kwam de rest ook aan. Alleen Jef die als laatste was gestart heeft het nog wat langer volgehouden en vond het allemaal wat meevallen.

  In de loop van de middag waren Dirk en Jantine ook binnen gekomen en ook Wilma en Brigitte. De camping is helemaal vol, maar goed dat we hebben gererveerd, want deze week zijn er wedstrijden van een duitse provincie.

  Iedereen is er, we zitten op een mooie plek op de camping en heel gezellig. ‘s avonds hebben we na het eten nog gezellig in de teckeltent gezeten. Er zijn gelijk 2 flessen schrobbelaer door heen gegaan. Rond een uur of 11 was het voor iedereen wel goed en gingen we naar ons mandje.

  HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:56

One Response to “Heenreis tweede etappe”

 1. nathalie Says:

  blehhhh zit nu te janken op de bank ….. ik mis mijn lieve schat (en de rest van de teckels)
  Maar laat jullie daar niet door tegenhouden om lol te hebben hoor hihihi.
  Wederom mooie en gezellige foto’s
  xx nath

Leave a Reply