april 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29apr

  Annie doet weer het verslag , nu mbv Lieneke,

  Alleen Judith moest vandaag de wekker zetten, want haar cursus begint vandaag. De rest van de teckels had de hoop dat er toch een vluchtje  in zou zitten, maar werden al snel teleurgesteld, de wind was te hard.  Al snel werd besloten dat er gewandeld zou worden. Ook lekker. Gelukkig zoals altijd heeft Annie de wandelkaart mee, Judith zou gaan oefenen op de oefenhelling en blijkt dat daar net een hele leuke wandelroute naar toe gaat. Zo gezegd zo gedaan. Half 11 zijn we vertrokken. Soms was het moeilijk om de route te vinden, omdat ze aardig aan het werk waren geweest in het bos en er nieuwe paden bij waren gekomen….. maar na wat speurwerk kwamen we aan op de oefenhelling. (trouwens, dit was dezelfde route die we hadden gelopen in mei 2008 met Olaf, Marianne, Jasper, Jeffrey en de tiepmiep) Onderweg vond Lieneke nog een hazelworm in het gras, die als fotomodel heeft gespeeld. Helaas was er niet veel actie op het veld, mede door de wind, die soms uit alle richtingen kwam. Dit was een mooie pauze voor ons om ons broodje/ appeltje te eten. Onze wandeling werd hervat en eindigde op het terras bij de brug over de Drau. Toen we op de camping aankwamen ging ieder zijn weg, wij (Annie en Lieneke) besloten dat het nodig was om onze voeten af te koelen. Met de slippers in de hand zijn we naar het meer naast de camping gegaan. Het water was heeeeel koud, maar daarna konden we wel huppelend terug. De rest van de middag hebben we besteed aan: eten, lezen, zonnen, slapen, groundhandelen, de shelter opzetten, afwassen, douchen en kijken naar de paar gekken die toch gingen vliegen en de camping haast niet konden halen.

  Het is nu inmiddels 18:23 uur en we gaan zo eten. Het is inmiddels al wat rustiger in de lucht en nog heerlijk weer. Morgen beloofd het weer een mooie dag te worden.

  Oant moarn!

  HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:20

6 Responses to “Fohn: Wandelen geblazen”

 1. Den Vlaom Says:

  Nou Teckels,

  Koud terug en ik wou dat ik al weer bij julie was!
  Heel veel vliegplezier!!

  Groeten Jan

 2. nathalie Says:

  @ Jan, voel jij je ook zo verlaten ??? Ik zit met weemoed te kijken naar de foto’s.
  @ Teckels: Bruggen was goed vertegenwoordigd in de omgeving zag ik 🙂
  Wat een held die Jeffrey met zo’n tuinslang op de foto en gaaf dat jullie allemaal geposeerd hebben voor de foto op zo’n indrukwekkende STAM. Ja je merkt ik mis mijn eigen lieve stammetje 🙂
  Maar ik zie dat jullie goed voor hem zorgen en dat doet me goed. Nou skatties nog heel veel (vlieg)plezier en in gedachten ben ik bij jullie hoor. (ja zo makkelijk komen jullie niet van me af hihi)
  xx nath

 3. Den Vlaom Says:

  @ Nath, zullen we een praatgroepje oprichten?
  Tes en Ayke willen ook vast wel meedoen, want die vragen steeds: “Mogen we ook mee naar Greifenburg?”

 4. Sjeeraar Says:

  Uhhhh? En Marianne en ik dan?

 5. Marc Says:

  @Den Vlaom: wie is Julie, en weet Tjitske dat al? 😉

  Vriendjes, de Teckels weten toch altijd en bij elk weertype een leuke activiteit te kiezen, en de juiste witbiertjes. De shelter ziet er knus uit, ik kom er ook graag een keer vertoeven.

  Nog mooie vliegdagen gewenst!

 6. Den Vlaom Says:

  @ Sjeeraar: Natuurlijk horen jullie (en julie) erbij!
  En als Marc behoefte heeft, komt ie ook. (Zonder Julie)

Leave a Reply