april 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30apr

  Er zijn nog Laffe Teckels in Nederland, al zijn het er niet veel. Maar ook deze achtergelaten Teckels maken ook e.e.a. mee en deze avonturen willen we natuurlijk graag met jullie delen.

  Vandaag is het Koninginnedag. Een goede reden om alles en iedereen te ontvluchten, behalve een prachtige groene weide ergens in Drenthe. Al vroeg gaat de wekker en nog half slapend ga ik naar beneden om het koffieapparaat aan te zetten. Want we gaan lieren!!! Dus snel broodjes smeren, de koffie in de isoleerfles doen, de pakzak in de auto en niet te vergeten: ZONNEBRANDCRÈME opsmeren. Want het wordt prachtig zonnig weer ( ja ja, in Greifenburg is het warmer, ik weet het).

  Hooghalen
  We zijn vandaag met een klein groepje. Hoe zou dat toch kunnen? We beginnen om 10:00 uur, want de verwachting is dat de wind gaat aantrekken. Dus snel gaat de eerste, Siebren, klaar staan. Na een prima start blijft hij toch lekker dobberen boven de boerderij. Na zo’ n 20 minuten land hij weer. En het is nog geen 12 uur, dit belooft veel goeds.
  Er is een nieuw scherm, de Mojo 4. Deze zit nog in de verpakking en ik besluit deze te gaan invliegen. Inmiddels is de wind al behoorlijk toegenomen en staat bij 90° cross. Maar na een prima start bereik ik een hoogte van 330 meter. Even het scherm aanvoelen en dan uittesten…. en goedgekeurd.

  Iedereen vliegt de hele dag lekker door, maar tegen 15:00 uur wordt de wind toch te hard en besluiten we te stoppen. Snel de boel inpakken en dan naar het Wapen van Schotland. Het terras zit bomvol, maar met wat geboer en gescheet kiezen al snel 2 fossielen het hazenpad en hebben we een tafeltje veroverd. Het witbier smaakt weer eens prima. We hebben nog wat poep- en kotspraat (details aanvragen per e-mail) gehad, wat erg op de lachspieren werkte. Ik heb 2 solo- en 2 duovluchten gemaakt, dus al met al was het een geslaagde dag. Het volgende weekend gaat PNN voor 2 weken naar Frankrijk, dus zal het lieren wel even op een laag pitje komen te staan. Maar eerst maar eens op de fiets naar Polen

  De foto’ s van vandaag

  Cheerio,
  Sjeeraar

  Posted by Sjeeraar @ 22:20

Leave a Reply