juni 2012
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 16jun

  Tja… Omdat de vette Condor (ik dus) weer een jaartje ouder is geworden, heb ik wat vrienden, vage kennissen en toevallige passanten uitgenodigd voor een borrel…

  En omdat sommigen onder ons vertwijfeld aan mij vroegen of ze eerst thuis moesten eten, heb ik de BBQ er ook maar bij aangestoken, en het feest 3 uurtjes vervroegd… Iedereen die geen zin had om te koken kon dus zelf wat dood vee meenemen, om op de bbq te leggen…

  Het was erg gezellig en we hebben lekker gegeten, gedronken en veel gelachen! Uiteraard hebben we aan het eind van de avond nog wat vuurwerk afgestoken, want anders is het geen feest… 🙂

  De feesten in Olpae zijn inmiddels zo berucht, dat de roddelpersfotografen in de bosjes lagen om stiekum foto’s te kunnen maken.

  Zie HIER het resultaat…

  Iedereen heel erg bedankt voor de gezelligheid (en voor de bijdragen aan mijn nieuwe lens 😉  )

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:51

4 Responses to “Vlees, vis, drank en vuâhwârk in Olpae…”

 1. Sjeeraar Says:

  Uhhh, dat met dat vuurwerk, was dat dezelfde avond? Kan iemand mij dan vertellen waar ik was? En wie zijn die blondjes waar ik vaak mee op de foto sta? En waarom had ik zondagochtend 3 konijnen, een kat en een cavia in de kofferbak?

  Moar ‘t was un schier feessie, top!!!

  Cheerio,
  Sjeeraar

 2. Jeffrey Says:

  Hahahaha! We misten al een paar dieren… (Ik vermoedde dat iemand geen vlees meer had kunnen krijgen veur de bbq, en even was wezen scharrelen in de stal)

 3. nathalie Says:

  Ik wist al dat ik een gezellig feest zou missen en toch kon ik het niet laten om het nog even te checken.
  Had ik niet moeten doen,nu baal ik helemaal dat ik er niet bij was. Geweldig weer die foto’s (met dank aan de paparazzi fotograaf).
  Maar….. zodra mijn burnout over is haal ik het allemaal dubbel in met jullie hoor,dus bereiden jullie je maar vast voor hihi.
  Ik ben wel heel blij voor jullie dat het lekker weer was. Ik mis jullie heel erg hoor, maar vanuit het altijd zonnige lelystad een warme dikke knuffel voor al mijn lieve teckels, puppies en teefjes.
  Kussssszz
  Nath

  PS. @ Marianne: ik ben zo trots op jou, je ziet er super goed uit. Top chick!!!(eh topteefje dus eigenlijk hihihi)

 4. HappyFace Says:

  was inderdaad errug gezellig,
  ondanks dat ik mijn naam weer eer aan doe…..

Leave a Reply