juni 2012
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

  • 25jun
    Even uitrusten bij de watervallen

    Even uitrusten bij de watervallen

    Vannacht hebben we wat matig geslapen, en dientengevolge waren we er wat laat uit. Annie moest nog wel even voor tienen het bestelde brood ophalen, maar is daarna weer terug in de bedstee geklommen 🙂 Vannacht heeft het lang geregend, en pas een uur of 10 stopte het met regenen… Daarna kwam langzaam maar zeker de zon er steeds meer doorheen.

    We hebben dus eigenlijk niet ontbeten, maar meer aan de brunch gezeten. We deden het vandaag rustig aan, en hebben na het ontbijt lekker geluierd, gelezen en koffie en thee gedronken. Zo tegen 14:30 besloten we om toch nog even een wandeling te doen, want het was heerlijk weer geworden inmiddels. We zijn langs de rivier en langs de rotswand gelopen richting het noorden. Zoals verwacht was ok dit weer een prachtige wandeling met veel natuurschoon en heul veul watervallen… (en dus heul veul foto’s daarvan 😉  )

    We zijn aan de andere kant van de rivier weer terug gegaan richting La Fouly, en hebben nog wat boodschapjes gedaan. (Bloemkool, droge worst, kronenbourg bier; afijn de noodzakelijke zaken). Eenmaal terug op de kempiff hebben we de traditie van droge worst en drank weer in ere gehouden 🙂 . Onze kempiff-kok Stefke heeft weer een culinair hoogstandje weten te realiseren: piepers, bloemkool en Lupack hamburgers met ui. En lekkere vla van de Lidl toe. IK zeg: “Buuuurp”…

    Annie is nu aan het afwassen en ik dus aan het webloggen. We gaan zo de boel weer uploaden, maar dat doe ik vandaag niet buiten bij de receptie maar in het recreatie-hok beneden aan de kempiff. het is namelijk rete-fris, en daarom hebben we ook voor het eerst in de geschiedenis IN de kempert gegeten i.p.v. buiten.

    HIER het digitale bewijs van weer een geslaagde dag!

    Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:42

One Response to “De “Slechte dag” werd toch heel behoorlijk…”

  1. nathalie Says:

    Wat een prschtige foto’s weer! Inderdaad prima dagie zo te zien 🙂

    Lekker dat jullie het zo naar je zin hebben in die heerlijk mooie natuur.

    en als het eens een dagje slecht weer is, Annie in “Hypnose” leest en je je verveelt, dan kun je altijd nog mijn bloggie lezen, te vinden op nathy1971.wordpress.com
    TSja sorry voor de sluikreclame 😉

    Have a nice time nog liefies en tot laterrrrrrr
    dikke kus en knuffel
    nath

Leave a Reply