juni 2012
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30jun
  Kijk ze eens klef doen..

  Kijk ze eens klef doen..

  Annie typt:
  Vanmorgen was het al vroeg warm in de camper, want de zon stond lekker te bakken aan de strak blauwe hemel.  Na het gebruikelijke ontbijtje hebben we de rugzakken ingepakt en zijn we naar de bushalte gelopen vlak naast de camping. De bus kwam precies op tijd om 10:57 en zonder te betalen konden we zo instappen. Dit omdat we 3 nachten op de camping staan en dan zijn bijna alle bussen gratis 🙂 Voor ons wel handig, omdat je met een camper toch wat minder gauw van het plekkie gaat.

  In 10 minuten stonden we bij de lift in Sonntag. We hebben een enkeltje genomen en in weinig tijd stonden we op ongeveer 1250 meter hoogte. Ik had geen goede kaart mee, maar er stond een bordje dat je in 4 uur naar Marul kon lopen. Dus dat hebben we maar gedaan. Marul is een gehuchtje in het dal vlakbij de camping. Vanaf de lift ging het pad eerst steil omhoog en op een gegeven moment door de bossen met wat steigen en dalen. Het was wel lekker onder de bomen, want het was al weer goed warm, volgens mij wel over de 30 graden.

  Mooie panorama's boven

  Mooie panorama's boven

  De route was mooi en afwisselend, door bos, langs mooie bloemenweiden en op vlakten met hele mooie uitzichten. We kwamen ook langs een stuk of wat bijenkasten, en die moesten natuurlijk even op de foto. Ik hoor Jef nog zeggen: “Ze doen helemaal niets hé, ze vliegen zo langs me heen…” en ik nog: “Zo lang jij niets doet, doen ze jou ook niets”. Maar goed, ik denk dat niet alle bijen van paparazzi houden….. Jef had zijn woorden nog niet koud uitgesproken, of hij werd in zijn nek geprikt! Gelukkig bleef het bij die ene bij, en Jef  hield er alleen maar een klein bultje van over. Het was alleen wel erg pijnlijk, maar gelukkig is Jef een hele bikkel en liet zich niet kennen 😉 [Noot Jeffrey:”Wist je dat commando’s uit stilstand 22 meter omhoog kunnen springen?!!!” ]

  We waren tegen half 4 in Marul en hebben nog even bij een stalletje lekkere biologische kaas met bieslook gekocht. De producten kwamen van een “Bio-Sennerei”, een bedrijf waar ze zuivelproducten produceren op biologisch verantwoorde wijze. Hierna was het nog ongeveer 20 minuten lopen naar de camping. Op de camping hebben we meteen een ijsje en een koud biertje gekocht bij het campinwinkeltje, en daarna nog een paar uurtjes gerelaxt onder het boompje voor de camper, want het was in de zon heel erg warm en broeierig. We zaten op de rand waar af en toe een heerlijke bries langs kwam.

  Nu is het inmiddels 9 uur en begint het een beetje af te koelen, maar nog kan je in je korte broek buiten zitten. Ben benieuwd wat het weer morgen doet… Doeiiiiiiii

  HIER weer een bulte foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:37

Leave a Reply