augustus 2012
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 13aug
  Thumbs- and toes up!

  Thumbs- and toes up!

  Het is nu 15:00 uur en we zitten gezapig onder de tarp te relaxeren. Vanmorgen hebben we redelijk uitgeslapen tot 9 uur, en daarna hebben we gezellig in het zonnetje ontbeten. Het is heerlijk weer, maar er is vanmiddag wel overontwikkeling voorspeld, dus er is een kans op een bui in de middag. Max en Patrick zijn er ook, en zij wilde wel een vluchtje maken, en Jorden, Tjitske en ik zijn hadden daar ook wel oren naar. Jasper is nog wat minnig, dus die sloeg even over vandaag. Boven de Emberger was er al behoorlijke bewolking, dus we hebben gekozen voor Wiesflecker. Daar stond een heerlijk up-windje, en al gauw was ik weggestart. Ik heb het links op het “neusje” nog wat gerekt, maar uiteindelijk moest ik toch opgeven en naar de landing vliegen. De rest startte ook al vlot weg, en landen vlak na mij. Het was weer een lekker vluchtje om er weer even in te komen.

  Gauw de boel ingepakt en in de schaduw gaan zitten, want het is al weer lekker heet. We hebben even gelunched en een bakkie troost gedronken, en op dit moment zitten we nog steeds te chillen onder de tarp. Barry is naast ons druk bezig met afbreken, wan hij gaat weer terug naar Holland. We hebben nog een doos vol lekkers gekregen van hem, want hij wil dat kennelijk niet mee terug nemen… En hij had ook nog 4 dekjes in de aanbieding; en laat ik nou net m’n dekje vergeten zijn… Ik zeg: “Dank u!”

  Inmiddels is het 16:00 uur en het is nog steeds skitterrond weer… We hebben ook even bij de landing gekeken, want alle wedstrijdpiloten komen binnen, en dat is altijd wel leuk om te zien (zeker nu er een ” Ladies Cup”  gaande is 😉  ) Vanavond zullen we wel weer gezellig op het terras neerstrijken, dus al met al een prima dag!

  HIER de  foto’s van gisteren en vandaag. Groet’n! Stefke

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 17:18

One Response to “Rustig aan beginnen…”

 1. nathalie Says:

  Ziet er weer goed uit teckeltjes (en het weer ook hihi). Jammer dat mijn vriendje nog wat “minnig” was. Maar ik hoop dat dat inmiddels alweer over is en ook hij lekker kan vliegen.
  Vanuit het zonnige Holland een dikke knuffel (en een dikke kus voor Jappie) van mij voor jullie
  xx nathalie

Leave a Reply