augustus 2012
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 14aug
  Panorama Emberger

  Panorama Emberger

  Zo… het is 19:45 en we hebben zojuist wat pluimvee uit elkaar getrokken op het terras… 7 halve Hünchen (3 ½ hele) moesten hun leven geven voor deze Laffe Teckel Schranspartij… En het was HEUL lekkert!

  Vanmorgen zijn we weer op ons gemakkie opgestaan en hebben we relaxed ontbeten. Miep is voor het ontbijt nog even wezen hardlopen. Het is weer heerlijk weer en het begon bij Den Vloam al best te jeuken, dus die ston om een uur of 10 al bij ons kampement om te vragen of wij ook wilde vliegen.. NATUURLIJK! Dus zo rond 11 uur stonden we bij de grote tent op de kempiff, en konden we al gauw instappen bij het busje van Putzl.

  We hebben even een bakkie gedaan boven op de Emberger, en toen een aantal piloten bleef “hangen”  zijn we ons klaar gaan maken. Een lang verhaal nog langer: Veel van ons kluppie redden het niet en zakte uit, op 2 na… De ene heet Max, en de andere noem ik niet (grijns!). Die twee die het wel redden hebben ruim een uur gevlogen, en hebben lekker op cloud-base gehangen. Daarna ben ik.. (oeps… Verraad ik mezelf..) weer overgestoken naar Wiesflecker, Steinfeld, en Stagor, maar daar aangekomen vond ik geen thermiek meer. Ik heb nog geprobeerd om strak langs de helling terug te komen naar de kempiff, maar helaas… Ik moest een alternatief landingsterrein vinden. Ik ben uiteindelijk geland op de “nieuwe”  landing rechts van de Drau bij het smalle bruggetje… even met de iPhone mijn locatie doorgeven naar Jappie, en Jorden en hij hebben mij toen weer opgepikt. Top!

  Den Vloam en familie is nog lekker gaan badderen bij de Badensee, en Miep ook.

  De rest van de dag hebben we heerlijk vertoefd onder de tarp en hebben we wat gelezen, geslapen, gehangen, bij de landing gekeken, en meer van dat soort activiteiten… Nu zitten we met z’n allen dus op het terras en hebben we weer genoten van de halve haantjes, patat en appelmoes!

  Vanavond weer gezellig een neut onder de tarp, en voor je het weet is het al weer Woensdag… Het gaat hard!  🙁

  Hier de foto’s van vandaag, en nog een paar van erdere dagen.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:11

One Response to “Top-vliegdag (voor sommigen dan ;-) )”

 1. Thuisblijver Says:

  Vlag ziet er trouwens ook mooi retro uit…

Leave a Reply