augustus 2012
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15aug
  Wethouder Hecking

  Wethouder Hecking

  Jappie loopt over van de inspiratie:

  Nou en het begint bijna vervelend te worden; maar eh… vanochtend werd ik gewekt met een zonnetje op de tent. De rest van het LT-kampement bruiste al van activiteit, dus heb ik mezelf maar van het matje gehesen. Jeffrey had de broodjes al gehaald en kon ik zo aanschuiven voor een ontbijtje in de ochtend zon met een verse bak koffie: heerlijk!

  Het eerst broodje is net verorbert of Den Vloam staat aan de ontbijttafel om te vragen of ik mee willen kijken naar de weersverwachting voor volgende week. We willen volgende week op een andere locatie gaat staan dus daar moet natuurlijk even naar gekeken gaan worden. Na een keiharde onderhandeling – waarbij ik als tegenprestatie een kop koffie eruit sleep – ga ik samen met den Vlaom naar het restaurant om naar het weer te kijken. Al gauw komen we tot het oordeel dat Lermoos een goede keus is en alle andere Teckels zijn het er mee eens.

  Nadat het kop koffie op is, terug naar de tent en langzaam aan de zaak gereed maken voor een nieuwe vliegdag. We hebben een busje vol (aan teckels en wat aanlopertjes), dus na een half uurtje wachten zitten we allen in het busje op weg naar de Emberger. Ook Miep is mee, want die wil boven foto’s maken van onze starts en de rest van de dag gebruiken om naar beneden te lopen.

  Jeffrey start als eerste en speelt vandaag voor winddummy. En hij kreeg het voor elkaar om op starthoogte wat te blijven dobberen. Vervolgens is de rest met enige tussentijd gestart. Als gauw konden een aantal van ons boven de start uitkomen. Ik zie alleen Jorden nog boven mij zitten bij de Emberger, en Tjitske zie ik wegsteken richting Berg. De  rest had ik niet meer in beeld.

  Na wat zinloos gepeuter bij Steinfeld zet ik mijn pent op een landingsplek van Airtime neer aande andere kant van de Drau. Na mijn landing heb ik mijn positie aan Jeffrey doorgegeven en ben begonnen met inpakken. Ik wist dat er wat langer gewacht moest worden op de ophaalservice want Jeffrey was ondertussen op weg naar Berg om Tjitske op te halen en vervolgens mij op te halen. [toevoeging Jeffrey: ik was vandaag dus de “golden retriever” ]

  De rest van de dag hebben we op de camping gewacht, omdat we nog wel zin hebben in een vluchtje, maar door de regen is dat niet gelukt. Ook Miep was wat water tegengekomen, want rond een uurtje of 4 kwam een half verzopen kat de camping opgelopen.

  Nu zitten we in het restaurant van het avondeten en straks voor de tent – het is ondertussen droog geworden – de dag afsluiten.

  Hierbij de foto’s van deze fraaie dag!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:38

Leave a Reply