augustus 2012
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19aug
  Four happy campers!

  Four happy campers!

  Jappie is zo aardig ( “niks is te gekkerd”)  om de weploggert te doen:

  Vanochtend werd ik rond half 9 wakker door het zonnetje gewekt. Alweer een prachtige dag is het vooruitzicht!  Nadat ik uit mijn tentje ben gekropen en zag ik dat Jeffrey zijn rol als huisvrouwtje met toewijding uitvoerde. Zijn was hing al vrolijk aan de lijn te wapperen in de wind. Tijdens het daaropvolgende ontbijt, hebben we collectief besloten wat later de berg op te gaan. Weer een hele dag doelloos hangen op de top zagen we niet zitten. Dus zodra de eerste paragliders dreigden te blijven hangen zijn we  – met Benjamin – richting de busjes gegaan en al snel had Schumi nog een paar plaatsjes vrij.

  Op het moment dat we boven kwamen was ¾ van de vliegerspolulatie al in de lucht een kleurrijk, maar ook een druk en chaotisch gezicht. Allen hadden behoefte aan iets meer vliegruimte, dus werd er nog een koffie op de top genuttigd, en de rioolbelasting betaald. Op het moment dat we besloten om te gaan starten hadden we het grootste deel van de startplek voor onszelf. Al gauw lagen we allen klaar, maar moesten even wachten op het juiste upwindje. Maar uiteindelijk is iedereen airborne geraakt en werd de top van de Emberger snel gevonden.

  Heerlijke vlucht vandaag met iets mildere thermiek. Uiteindelijk landde iedereen weer veilig terug op de camping en hebben we het laatste restje middag puffend doorgebracht onder de tarp. Miep is vandaag de hele dag naar de Badensee geweest en heeft daar ook genoten.

  Op dit moment zitten we te eten en gaan we straks de dag-afsluiting vieren voor de tenten, want het was weer een topdag! Of we morgen danwel overmorgen vertrekken naar Lermoos gaan we straks nog bepalen op de laatste weersverwachtingen. Dat moment is zojuist geweest, en nadat we een SMS’je van Den Vloam kregen dat zij voor ons diner gingen zorgen, waren we collectief om: we gaan morgen naar Gerlamoos! 🙂

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:47

2 Responses to “Heul warm en blauwe thermiek”

 1. nathalie Says:

  Klinkt weer goed allemaal en de foto’s waren ook weer skitterond. Goede reis teckeltjes en veel plezier in Gerlamoos. Have fun.
  xx nath

 2. Annie Says:

  Het was toch Lermoos???? Of gaan jullie naar Marina? Die woont toch in Gerlamoos…….

Leave a Reply