september 2012
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07sep
  Vliegen bij maanlicht

  Vliegen bij maanlicht

  Jeeraar wederom toepmiep: vandaag is de grote dag: de roedel wordt aangevuld met een groot deel van de Laffe Teckels. Behalve Theo & Hilda met Finn, Pieter en Theun-Atse, want die komen zaterdag en zondag. Vandaag willen we nog wel vliegen en al snel werd er een plan gesmeed. Of we gaan naar Marlens of we gaan naar Entrevernes. Al snel werden we het eens dat het het laatste werd. Dus even uitrekenen met hoeveel auto’ s we naar boven moesten, want ook Jeroen en Annemarie gaan mee.

  Tegen 11 uur waren we boven bij de starten en we waren de enigen, gelukkig. Binnen 10 minuten waren Jeffrey, Daan en ik gestart en na wat geploeter lukte het om boven de top uit te komen. Lieneke, Jeroen en Anita zijn na hun start al vrij snel geland en Jan en Annemarie wisten aansluiting te vinden bij ons in de thermiek. Na een uurtje vliegen wilde ik wel eens proberen naar het kasteel te vliegen ten noorden van ons. Helaas is dit niet gelukt en moest ik landen ergens in een weilandje halverwege. Jeffrey is op onze kempif geland en de rest op het officiële landingsveldje van Entrevernes. Het was een leuke vlucht voor iedereen.

  ‘S middags arriveerden Dirk & Jantine, Wouter & Jacqueline, Jorden en Harry en Jasper en Tjitske en werd het een gezellige boel. Maar op Jeffrey en mij na kreeg de rest nog vliegjeuk en zijn ze nog een keer naar de Forclaz gegaan. Wij hebben ons vermaakt met het grote volksspektakel ‘tentopzetten voor gevorderden’.

  Drank maakt meer kapot dan je lief is...

  Drank maakt meer kapot dan je lief is...

  ‘s Avonds heeft een deel de plaatselijke frietboer een goede dag bezorgt en een aantal heeft zelf gekookt. We hebben de avond ouderwets afgesloten met een hoop lol, onzin, geouwehoer en sterke verhalen. En grote oorzaak van dit alles was zeer waarschijnlijk Schrobbelaer, Sambuca, bier, rosé, Weduwe Joustra, etc. Maar het mocht de pret niet drukken. Morgen gaan we eens kijken wat we gaan doen. De ZHT komt steeds dichterbij en een aantal Laffen zijn toch al behoorlijk nerveus. Dus een beetje invliegen kan geen kwaad… Cheerio, Sjeeraar

   HIER weer heul veul foto’s…  (als ze er nog niet zijn: effe w88.. Is nog aan het uploaden…)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:31

One Response to “Super vliegen Entrevernes & roedel bijna compleet”

 1. nathalie Says:

  Lieve teckels (en in het bijzonder Jasper natuurlijk hihhi),
  Ik hoop dat jullie eerste ZHT dag prima is verlopen. Succes de rest van de dagen en vooral heel veel plezier.
  knuf
  nath

Leave a Reply