september 2012
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12sep
  "Ik..ik wil graag chinees bestellen..."

  "Ik..ik wil graag chinees bestellen..."

  Gisteravond viel de regen al met bakken uit de hemel en dat is de hele nacht zo door gegaan… en de ochtend… en de middag. Tot een uur of 4, toen was het droog en liet de zon zich ook weer even voorzichtig zien. ‘s Ochtends zijn we met Jan & Lieneke, Tjitske, Jasper en Annie naar een Decathlon-store in Albertville geweest. Natuurlijk werden er weer volop Nederlandse Euries uitgegeven, hoe kan het ook anders? Pieter, Jeffrey, Harry, Daan en Alex zijn naar Planfait gegaan om te shoppen, een lijntje te vervangen voor Annie’s scherm, en te lunchen…

  Toen we terug op de kempif aankwamen bleek deze te zijn veranderd in een compleet meer. Ons kamp was stil en verlaten, want behalve Jorden (activiteit: slapen) en Theun-Atse (aktiviteit: dweilen) was er niemand aanwezig. We hebben wat rondgelummeld, gegeten, gelezen en de weblog eindelijk weer eens bijgewerkt. Dit was een mega-klus, want zowel op onthouddezelink.nl als op mooidomdoen.nl was de achterstand inmiddels enorm. Het webloggen op zich ging wel. Jeffrey
  heeft de honderden foto’ s bijgewerkt en ge-uploaded en ik heb een deel van de tekst geschreven. Annie had ook al een verslag gemaakt van dinsdag voor de LT weblog, dus vele uren zijn al in de geïnvesteerd om de nieuwsgierigheid van de thuisblijvers te bevredigen. Helaas is de internetverbinding van de kempif erg dramatisch, dus Jeffrey en ik hebben uren in de regen op een bankje bij de receptie (Wifi-point) gezeten. Het was ook nog eens steenkoud, dus wij hebben werkelijk alles moeten doorstaan. Jeffrey kreeg de tip om naar de tennisbanen aan de overkant van de weg te gaan, want daar zou het internet veel sneller zijn. En dat was ook zo. Uiteindelijk hebben we 3 dagen achterstand weggewerkt en het was inmiddels etenstijd geworden.

  We zijn met een grote groep naar een restaurant aan de weg naar Annecy gegaan en hebben daar verrukkelijk gegeten. Jorden, Harry en Daan kwamen later ook nog gezellig langs om een biertje te drinken. Terug op de kempif hebben we wat nagetankt en iedereen ging op tijd naar bed. Want…… morgen is onze laatste ZHT-dag en iedereen wil fris en fruitig de laatste dag beginnen. Ook de LT-mamarazzi Jacqueline en Marianne meten weer vroeg op, want er moet weer van alles op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Vandaag zijn er weinig foto’ s gemaakt, maar morgen worden het er zeker weer erg veel. Oant moarn! Cheerio, Sjeeraar

  De PLOAGIES

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:43

Leave a Reply