september 2012
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15sep

  Zaterdag zijn de meeste Laffe Teckels huiswaarts vertrokken, maar er waren toch nog een paar vliegerts die vandaag nog een dagje wilde gaan vliegen. Alex vertelde dat vlakbij de Mont Blanc een mooie vliegstek is: Plan Joux. En dat leek hen wel wat. Zodoende vertrokken Wilma, Daniel, Teun, Alex en Nicole richting Plan Joux. Het was wel een stukkie tuffen (2 uurtjes) maar dan heb je ook wat. Hieronder het verslag gemaakt door Wilma:

  Na een aantal te hebben uitgezwaaid zaterdagochtend zijn wij vertrokken ri de mt. Blanc ofwel naar Passy/Plan Jouxe. Onze canadian friend Alex had nog wel een vriendje aldaar. Niemand minder dan Dennis Cortella, frans kampioen parapente en ontwerper van het Kortel-harnas…

  Na wat socializing wilde Dennis ons wel naar boven brengen met zijn busje en ach, hij vond het ook nog leuk genoeg om zijn vliegspullen mee te nemen om samen met Alex en Nicole een rondje te vliegen. Letterlijk een rondje want hij heeft een toplanding gemaakt om zijn auto weer naar beneden te rijden.

   Het uitzicht was werkelijk schitterend zoals een aantal Teckels al gezegd hadden. Ik moest even wennen aan de start met grind ipv de mooie tapijten van de Forclaz. Maar we hebben alledrie lekker gevlogen en er een duurvlucht van gemaakt. Zeker een aanrader om nog eens terug naar toe te gaan.

  Zondagochtend was Daniel natuurlijk voor dag en dauw op pad. Ik was als laatste weg en het gaf toch wel een trieste aanblik hoe leeg het om het busje was.

  HIER de foto’s

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 07:51

Leave a Reply