september 2012
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28sep
  De "onderweg-in-de-auto-foto"

  De "onderweg-in-de-auto-foto"

  Jazeker… De mailbox op het werk is weer geleegd, dus we kunnen weer naar de Alpen 🙂 Een select roedeltje Laffe Teckels gaat weer met Airtime een weekje vliegen in de Dolomieten. En dat roedeltje bestaat uit Dirk, Jasper, Daniel en ik (Jeffrey). Verder zijn er in onze week nog wat bekenden zoals Pieter, Wytze, Brigit en Patrick.

  Vanmorgen om 9:30 heb ik Daan opgehaald in Harderwijk en hebben we koerst gezet richting Lermoos in Oostenrjk. We reizen namelijk in 2 dagen, en dat is lekker relaxed. Dirk en Jasper doen dat ook, alleen zij vertrekken na 14:00 uur, want Dirk moet nog werken. We overnachten weer in Hotel Grieserhof in Lermoos, en daar hebben we in maart ook gezeten toen we een lang weekend hebben geschiet daar.

  De reis verliep voorspoedig en om 18:00 precies arriveerden wij bij het hotel. We hebben ons geïnstalleerd op onze kamer en zijn toen maar even een heerlijke franciscaner wezen scoren bij de bar. Daarna hebben we een schnitzel naar binnen gewerkt en hebben we onder het genot van wat hassebassies de SIV filmpjes weer even bekeken op de leptoppert…

  Inmiddels hadden we via SMS te horen gekregen dat Jappie en Dirk pas om 15:30 zijn gaan rijden en het erg druk op de weg was… Ze gingen de oorspronkelijke ETA van 22:00 uur niet halen. Uiteindelijk kwamen ze om 23:00 aankakken, en ik was portier cq nachtwakert, want het Hotel was al in ruste en op slot, dus ik moest wakker blijven om de deur open te doen…

  HIER al weer wat foto’s

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:20

One Response to “4 Laffe Teckels naar de Dolomieten”

 1. K@@tje Says:

  Wat een deugd! Geniet ervan.

Leave a Reply