september 2012
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29sep
  Stefke de barrekiepert

  Stefke de barrekiepert

  Ik (Jeffrey) heb vannacht BOUT geslapen, ondanks dat we een 3-bett-zimmer hadden… Honderd keer wakker geweest, en als je er dan bijna uit moet, val je als een dijkwerker in slaap. Maar goed, na een verfrissend doesje was ik weer redelijk boven jan…

  We zaten 8:15 met z’n allen aan het ontbijt, en dat smaakte prima. Daarna tanden poetsen, spullen pakken, betalen en wegwezen. We zijn via Lermoos centrum naar de Fernnpass gereden en dan over de Brenner richting Dolomieten. Op de radio was steeds te horen dat de Brenner voor Bassano afgesloten was door een ongeluk, en de file groeide. We hebben toen gekozen voor de route via Corvara, en dit ging prima. Het is een prachtige route en zo rondom 12:30 arriveerden we bij hotel Olympia in Arabba.

  Daar aren we zoals verw8 de eerste, en nadat we een kamer geregeld hadden zijn we maar even aan de bar gaan hangen, en Daan en ik hebben nog weer even de SIV filmpjes van 3 weken geleden bekeken. Na wat koffie en cola kwam ook de witbier weer om de hoek kijken, en de stemming steeg al snel. Patrick was inmiddels ook gearriveerd, en langzaam aan kwamen er meer Airtimers binnen druppelen. Ook Barry en nog 4 Airtimers was met een busje gearriveerd.

  Inmiddels was het al 16:30, en de stemming zat er al goed in. We zouden pas om 19:00 gaan eten, en we haden alle vier al behoorlijk trek, dus hebben we een kaas/vleesplankje besteld voor 4 personen. Na een half uur hadden we nog niets, en we gingen er al een beetje van uit dat ie het vergeten was. Maar plotseling kwam er een soort tafelblad de hoek om zetten (het “plankje”) volgeladen met kaas, vleeswaren, brood, saus, en olijven… Ongeveer genoeg voor een heel weeshuis! Het was geen plankje meer, maar een soort houtvlot. Heerlijk!

  Nadat we met hul van anderen de plank leeg gekregen hadden zaten we eigenlijk al mut-vol… “Buurp”! Nog even de boel naspoelen met bier en wijn, en toen was het tijd om het dorp en de landing bij de skilift te verkennen. Dat was erg lekker om even een stukje te lopen. Eenmaal terug was het tijd om te gaan dineren. Hier en daar tegen heug en meug hebben we de 4 gangen min-of-meer weggekregen.

  ‘S avonds hebben we ons weer prima vermaakt, en hebben we whisky, schnapps en Grappa geproeft (zonder weer uit te spugen 😉 ) Rond half twaalf hadden de meesten de “piep ûût” en zijn naar bedde goan. Daan is in z’n eentje achtergebleven in de bar, want anders slaapt ie veel te veel…

  HIER weer wat foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 15:40

One Response to “De 2e etappe naar Arabba”

 1. K@@tje Says:

  Hahahahahaha ge-ni-aal!

Leave a Reply