september 2012
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30sep
  Panorama Startplek Prodol

  Panorama Startplek Prodol

  Vannacht redelijk geslapen, maar toch ruim voor de wekkert wakker. Even onder de douche door rennen en hop: naar het ontbijt. Na het ontbijt hebben we een breefing gehad en werd e.e.a. uitgelegd. Daarna wat harnassen afstellen en zo en in de busjes richting Pordoi-pas. Het is iets beter weer dan gisteren, maar nog steeds niet goed. Af en toe miezerregen, met hier en daar een opklaring.

  Boven op de pas hebben we in het restaurant een leker bakkie troost gedaan en daarna zijn we de Prodol start gaan verkennen. Het was nog niet goed genoeg voor een ochtendvlucht, dus kwam het plan om naar de Sellapas te gaan. Zo gezegd zo gedaan, dus hup: naar de Sellapas. Het vertrek vanaf Prodol had nog wel wat vertraging, want Barry kwam niet meer over het heuveltje heen met de bus. Dus de volgende vergeefse pogingen hebben we uitgebreid gefilmd natuurlijk 🙂

  Eenmaal aangekomen op de Sellapas hebben we genoten van het uitzicht en hebben we gelunched in het restaurant aldaar. Het werd inmiddels steeds beter, en het zonnetje kwam er af en toe doorheen. Dus mischien kunnen we toch starten van Prodol. Dus: hup, op naar Prodol. Daar hebben we wat gewacht, en Willem was zelfs al helemaal startklaar. Maar helaas: er was weer rugwind en het begon weer te spetteren… Nou was het duidelijk: we gaan terug naar het hotel.

  Rond een uur of 5 heeft Bene uitvoerig de verschillende dalsystemen en gevaren uitgelegd m.b.v. Google Earth op het grote scherm. Altijd weer erg interressant. Nou, en toen duurde het niet lang of het was al weer tijd voor het diner! En dat diner zit inmiddels achter de huig, en nu zijn we weer SIV filmpjes aan het bekijken en gezellig chillen. Overigens is Pieter ook gearriveerd, en die baalde, want de waterpolo-wedstrijd die hij gisteren moest spelen, werd na 2 minuten al gestaakt omdat een driftkikker z’n elleboog niet binnen kon houden en op de vuist wou gaan met de scheidsrechter… Hij is dus voor niks een dag later vertrokken… (Gelukkig zit hij hier 2 weken, dus de schade blijft beperkt 😉 )

  HIER de foto’s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:57

One Response to “Verkenningstocht en theorie”

 1. Juutje Says:

  Mooie plaatjes, zelfs met de wolkjes… ken je nagaan! x

Leave a Reply