oktober 2012
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03okt
  Invasie op de landing

  Invasie op de landing

  Dag lieve kijkbuiskinderen… Stefke hier… Ik ben moe en heb weinig inspiratie vandaag dus ik hou het kort.

  Vandaag stonden we met skitterrond weer op dus het beloofde veel goeds. We hebben uiteraard weer een ochtend-glij-vluchtje gemaakt vanaf Prodol en daarna zijn we de grote bak ingestapt naar Col Rodella. Daar was het erg druk, en ook in de lucht was het erg druk omdat er weinig weg-vlieg-mogelijkheden waren, en iedereen dus bij de antennes bleef hangen. Ik was weer een van de eersten van ons natuurlijk, samen met Pieter, en had het na 5 kwartier wel gezien. Veel idioten die totaal niet om zich heen kijken en overal doorheen vliegen. Evenzogoed was het wel heerlijk vliegen tot zo’n 2750 meter met skitterrond uitzicht natuurlijk. Arjen en Joop hebben wel aansluiting kunnen vinden en zijn naar Lankofel en Sella geweest, en via Belvedere weer terug.

  Toen iedereen geland was is een koppeltje lekker op het terras gaan zitten, en een koppeltje is nog een keer de Rodella gaan doen. En toen was het tijd geworden om te gaan soaren op Prodol, en dat was erg gaaf. Lekker up-windje, en binnen no-time zat ik weer op 2600 meter. Ik heb drie kwartier gesoared, samen met een roedel airtimers en toen zat ik hoog genoeg om over de rand te vliegen richting Arabba. Daan en Arjen kwamen ook achter mij aan. Barry en Willem is het ook gelukt om Pordoi over te komen, en we zijn allemaal op de skipiste van Arabba geland, behalve Barry, want die is bij Bene geland naast het hotel.

  Kortom: vandaag was SUPER!

  HIER de foto’s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:34

Leave a Reply