oktober 2012
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30okt
  Annie met nieuwe vlag

  Annie met nieuwe vlag

  Nadat één van de 2 Laffe Teckelvlaggen verbrand is bij de hotelbrand  bij Volantis in Lac du Serre Ponçon, en de andere vlag zwaar mishandeld is door Laf Teckel-tuig met vuurwerk, waren we door onze voorraad vlaggen heen…

  Groot was de verrassing dan ook dat Rudi met een kadootje aan kwam zetten van zijn broer en schoonzus (van WWW.BSREKLAME.NL en WWW.BSVLAGGEN.NL ) in de vorm van 2 nieuwe Laffe Teckel vlaggen! Super!

  Ik wil namens de Teckels Karin en René dan ook heul erg bedanken! You’re the best!

  Dus mensen… Als jullie nog een vlag nodig hebben of een mooie klus weten op het gebied van Auto- boot- of raambelettering, gevelreklame, bewegwijzering, spandoeken, kleding met reklame of logo, reklamegeschenken, graveren, sublimeren, of weet ik al niet wat op het gebied van reklame………… Denk even aan onze trouwe sponsor:
  BSREKLAME

  BSREKLAME

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:48

2 Responses to “Nieuwe vlaggen!”

 1. Den Vlaom Says:

  Hartstikke goed René en Karin!
  Hartelijk dank en ik zal dat tuig beter in de gaten gaan houden, want sommigen kunnen echt niet met vuurwerk omgaan!

 2. K@@tje Says:

  Mooi man! Stelt mij enorrum gerust dat er weer een nieuwe vlag is!! 🙂

Leave a Reply