november 2012
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 17nov
  Theo en Hilda in stijl

  Theo en Hilda in stijl

  Zoals wellicht bekend organiseren Theo en Hilda samen met hun vrienden elk jaar een themafeest in Kaap Hoorn. Dit jaar stond het feest in het teken van Après Ski!

  Het was super gezellig en aan alles was gedacht. Een sneeuw(schuim) kanon, vuurkorven en Glühwein buiten, broodje worst met sauerkraut, en “passende muziek” natuurlijk… Iedereen had de “dresscode” begrepen, en het was dan ook een kleurrijk gezelschap. Het was rete-gezellig, en er werd flink gedanst en gek gedaan. Sommige foto’s hebben dan ook de censuur grens niet doorstaan 😉

  Two babes going wild!

  Two babes going wild!

  Ik heb de foto’s in een album gezet en die kun je HIER bekijken. Wellicht volgt later nog een korte video-sfeer-impressie. De foto’s zijn in origineel formaat te downloaden via de Laffe Teckel FTP server (vraag even het account aan) of als het maar een paar foto’s zijn via de Laffe Teckel Mediaserver. (deze lijkt nu uit de lucht trouwens, maar daar wordt aan gewerkt)

  Hilda, Theo & vrienden: bedankt voor een super gezellig feest!
  Jeffrey.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:04

3 Responses to “Après-Ski party Kaap Hoorn was top!”

 1. Theo Says:

  Jullie waren ook geweldig! Top outfits.
  Feest was zelfs zo goed dat één van de gasten de volgende ochtende ochtend in de isoleercel wakker werd. Was zo ver weg dat taxi hem niet mee wilde nemen. Politie heeft hem uiteindelijk bij Kaap Hoorn opgepikt…
  Later lacht ie erom….

 2. Den Vlaom Says:

  Het was inderdaad een superfeest.
  Theo, Hilda en vrienden, hartelijk bedankt.

 3. Sjeeraar Says:

  Ahh, vandaar dat ik zo’ n last van mijn rug had…. dat klotenmatras in die cel.

  Maar desalwelteplus >>>> een keigaafsupergezellig feessie vonden wij het. Echt superbedankt voor de organisatie, de gezelligheid en de jolijt. Top!

  Groetjes,
  Gerard & Marianne

Leave a Reply