januari 2013
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03jan

  ad Jeffrey: Te leuk om niet te plaatsen! 🙂

  Beste Teckels,

  Als eerste een ieder nog de allerbeste wensen voor 2013 en dat we maar veel en veilige vluchten mogen maken in warme zonneschijn.

  De 2012- en LT-afsluiting in Oldeholtpade was zoals verwacht weer buitengewoon gezellig. De foeragering van de blijkbaar uitgehongerde roedel was goed en uitgebreid georganiseerd. Een stevige snert en maissoep legden een solide fundament voor de rijkelijk genuttigde geländebiertjes en wijnen. Wat afwisseling kon en werd gevonden in de salades, zalmwraps en oliebollen. Vier van de zes Champagneflessen werden ruimschoots voor het beoogde tijdstip geslacht. Miep weet inmiddels ook dat ze geen 20 meer is en de dansacrobatiek i.c.m een onervaren dansgod maar achterwege moet laten. Jasper stond te trappelen om het dansen van Jeffrey over te nemen, maar had een wat onduidelijk excuus en bleef lekker op de bank zitten. Rudi heeft voor vertier gezorgd met mooi siervuurwerk terwijl Jeffrey niet alleen zijn eigen (!) brievenbus heeft opgeblazen maar ook Gemeentewerken aan het werk heeft gezet met het terugvinden en plaatsen van enkele rioolputdeksels. Eveneens werd een aantal kikkers geslachtofferd in een naastgelegen sloot met zwaar mortierwerk. Kortom, een normale LT-afsluiting en een ieder wordt bedankt voor z’n gezelligheid.

  LT-bokaal, jaarverslag en contributie:
  De LT-bokaal is dit jaar vergeten. We hadden ‘m natuurlijk aan Jasper (Archie) kunnen uitreiken vanwege z’n pech, maar dan wordt het een soort van poedelprijs en dat wil een Teckel niet. In oktober moeten we maar een stemronde-mailtje uitsturen.
  Sjeeraar heeft het financieel verslag in z’n handen gehad en Den Vlaom heeft als kascontroleur niet alles gezien het verslag goedgekeurd.

  Wat betreft de contributie…. Tijdens de geïmproviseerde en zwaar beschonken ALV is besloten om de hoogte van de contributie ongewijzigd te laten. Dit zeer tegen mijn zin want hier kan ik de tank van de auto nog niet eens mee volgooien, omdat dan ook Gerard het nog kan betalen omdat we nog een positief saldo hebben van 2012.

  Ik verzoek jullie (met uitzondering van Olaf en Marian die serverruimte ter beschikking stellen voor de LT-foto en film server) dan ook vriendelijk om voor 1 februari (maar mag ook direct, onmiddellijk of stante pede) de contributie (** Euro per Teckel, kinderen onder de 18 jaar en ereleden uitgezonderd) voor 2013 over te maken op rekening ******* tnv J. Steengroeve te Nergenshuizen ovv ‘LT-contributie 2013’.

  Groeten,  Jorden .

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:55

Leave a Reply