januari 2013
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 17jan
  Les menuires

  Les menuires

  Morgenochtend zal een roedel Laffe Teckels (en een paar asbakkies) vertrekken naar de Alpen om een weekje te gaan Skiën. Dit jaar gaan we voor de verandering eens naar Franrijk, en wel naar “Les Menuires

  We zijn met z’n veertienen dit jaar:  Rudi, Bea, Olaf, Jan (Den Vloam), Ilonka, Astrid (zus Den Vloam), Gerard, Marianne, Jan, Lieneke, Judith, Danïel, Anita en ik (Jeffrey).  Karin en René slaan dit jaar door omstandigheden een jaartje over, en Jappie zou ook mee gaan, maar hij vond het nodig om in december vorig z’n been te breken tijdens een lang weekend skïen in Damuls… Errug jammert!

  We zitten in een heul luxe ge-caterd chalet genaamd  “Chalet in de Wolken“:

  Het prachtige en perfect gelegen chalet In de Wolken is in 2001 gebouwd aan de leuke kant van Les Menuires, Reberty Village genaamd. U stapt zo vanuit het chalet de piste op. U geniet van de open haard midden in de woonkamer en de sauna met jacuzzi onderin het chalet. Langs het chalet loopt een blauwe piste naar de gondel Les Bruyeres. Vandaaruit zijn er diverse afdalingen naar Val Thorens of Meribel te maken. 

  Dat klinkt goed!  😉

  Als ik tijd- en zin heb zal ik een weblog bijhouden, en anders komt het achteraf wel.
  Groet’n! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 17:11

6 Responses to “Laffe Teckels op Wintersport”

 1. k@@tje Says:

  Leuk,mijn eerste skivakantie was naar Les Menuires. Veel plezier en goede reis!

 2. Dirk Says:

  Veel plezier allemaal !

 3. Bea & Rudi’s Website » Blog Archive » Wintersport: viva la France! Says:

  […] Teckels” op pad zijn, er een gezamenlijke weblog wordt bijgehouden. KORT en GOED: kijk maar HIER voor onze Franse escapades!   RSS feed, voor reacties op dit bericht. TrackBack URL […]

 4. Patricia Says:

  Goh wat mooi ziet dat er uit. Bij ons in Noorwegen is het te koud om te skien. In ieder geval als je geen bevroren tenen en vingers wilt hebben. En een drankje is bij jullie vast een stuk goedkoper! Geniet ervan.

 5. Jasper Says:

  Hallo Teckeltjes,

  Veel plezier en geniet er van, en ow ja: hou t heel!!!!

 6. Rene en Karin Says:

  beste skivriendjes en vriendinnetjes

  heelveel ski & apreskiplezier toegewenst door karin & Rene

Leave a Reply