januari 2013
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 20jan

  Sjeeraar aan het woord:
  Na een zware nacht (weinig slaap) ging om 8 uur de wekkert. Nogal brak sleepte ik me naar de ontbijttafel. Er waren nog meer die een slechte nacht achter de rug hadden, maar ja, daar had ik niets aan. Het ontbijt was lekker en zeker genoeg. Om half 10 stonden we op de ski’ s en het was prachtig weer. Tjonge, je had er bij moeten zijn, zo mooi (sorry Jasper). Het was erg druk, want vanwege een enorm harde wind waren de hoog gelegen liften nog niet open. Dus niemand kwam het dal uit. Maar de zon scheen en de pistes lagen er prachtig bij. Helaas werd Ilonka aangeskied door een uit koers geraakte Rus en ze moest helaas terug naar het appartement. Gelukkig had ze geen noemenswaardige blessures. Wij hebben nog een rondje gemaakt om vervolgens in het appartement te lunchen.

  20130120-211056.jpg

  Na de lunch hebben we een mooie tocht gemaakt. Er waren al weer een paar liften open, dus we konden wat verder skiën. De wind was snijdend, maar het was goed te doen. Af en toe stond de lift even stil, maar dat mocht de pret niet drukken. Tegen 15:00 uur gingen Bea, Marianne, Judith, Jeffrey en ik een drankje nuttigen vlak bij het appartement. De rest ging nog een afsluiter skiën. Tegen 16:30 uur was iedereen weer in het appartement, waar de gesneden worst, chips, kaasstengels en nootjes al klaar stonden. De haard werd zeer succesvol door Jan ontstoken en al snel was het brotsig warm in de kamer. Jan & Lieneke zijn in de jacuzzi gegaan, terwijl de rest aan de iPad op schoot namen om te gamen, te Facebooken en de foto’ s van vandaag te bekijken.

  Daan & Sietske hadden weer eens verrukkelijk gekookt. We zitten nu lekker uit te buiken enge genieten van een boek, puzzel, iPad, etc. Met Ilonka gaat het wat beter. Ze heeft wat blauwe plekken en stijve spieren. Morgen hopen we natuurlijk weer op een prachtige dag. We hebben er in ieder geval zin in.

  Hier de foto’ s van vandaag.

  Cheerio,
  Sjeeraar

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:26

4 Responses to “Een skitterronde dag”

 1. Jasper Says:

  Hallo Sjeeraar,

  Zon, sneeuw, slecht functionerende liften, snijdende wind, slecht skiende russen, een walmende openhaard en Dirk in een jacuzzi??!!!! Pfff, ben ik blij dat ik niet me ben!

 2. Jeffrey Says:

  “Dirk in een jacuzzi” ??? Zeg, zou jij niet eens stoppen met de morfine??!!

 3. Dirk Says:

  Snap niet wat het probleem zou zijn als ik wel in die sjakoezi had gezeten, Japsert !!!

 4. Jeffrey Says:

  Hahahahahahaha

  We missen jouw wel hoor Japsert!

Leave a Reply