januari 2013
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 23jan

  Gerard is weer de sjaak:
  Vandaag is het stiller in huis dan normaal, want Daan & Sietske zijn vrij. We moeten dus zelf voor het ontbijt en het diner zorgen. Gelukkig hebben we Daniël bij ons (altijd vroeg wakker), want toen we in de woon/eetkamer kwamen was de tafel al gedekt. Het brood was zelfs al gesneden en niet alleen in stukjes, maar ook in de lengte.

  Na het ontbijt zijn we zoals iedere ochtend weer op de latten gestapt, behalve Den Vloam, want hij ging mee op z ‘ n snowboard. Via opnieuw prachtige pistes en een schitterende route zijn we naar Courchevel, Meribel en weer terug naar Les Menuires gegaan. Onderweg was het weer een aaneenschakeling van indrukken. Zo hebben we lekker koffie gedronken in het zonnetje op een leuk terras, maar hebben we fantistisch geluncht bij La Folie Douce. Dit is een supergaaf restaurant annex club. Er draaide een dj lekkere muziek waarbij een gitarist live muziek speelde. Ook liepen er buffels van bewakers rond. Binnen was het gigantisch indrukwekkend luxe. Helaas waren de prijzen ook erg indrukwekkend. Een kopje soep kostte € 10,- en een colaatje € 6,-. Maar het smaakte wel.

  Na de erg indrukwekkende luchpauze knalde de hele groep weer richting Les Menuires. Helaas was Den Vloam al terug, want hij had materiaalpech met z’ n snowboard. Onderweg hebben we nog gepint en is bijna de hele groep terug gegaan naar het appartement. Hier werden een paar droge worsten geslacht, 2 zakken chips ontmaagd en vele flessen bier ontkurkt. Tijdens het nassen werden de foto’ s en filmpjes van vandaag bekeken. Het avondeten bestond uit pizza, want de pizzeria zit tegenover ons appertement. En het smaakte verrukkelijk.

  Nu zitten we oude filmpjes te bekijken van een vliegvakantie uit 2007. Helaas kunnen we nog steeds geen foto’ s uploaden, maar dat maken we ruimschoots goed na de vakantie. Morgen gaan we de hoogste berg van het gebied bedwingen, verder zien we wel wat de dag brengt. Oant moan!

  Cheerio, Sjeeraar

  HIER de foto’s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:17

One Response to “Alweer een prachtige dag”

 1. Sjeeraar Says:

  Je zal maar Laffe Teckel zijn en NIET in Les Menuires. Wat een gemis. En wat mis je zoal:
  – gezelligheid
  – lekker eten
  – heerlijk weer
  – prachtige omgeving
  – verrukkelijke drankjes
  – bakken met chips
  – meters droge worst
  – formidabele skidagen
  – en het aller belangrijkste…. ons!

  Cheerio,
  Sjeeraar

Leave a Reply