januari 2013
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24jan

  Wat zou de dag vandaag brengen? In ieder geval opnieuw een lekker ontbijt, want Daan & Sietske waren er weer. Dus behalve heerlijke verse broodjes was er ook voor iedereen een gebakken ei. Volgens mij komt iedereen moddervet weer thuis. Na het ontbijt stonden we al snel weer op de latten.

  Ik had vandaag iets langere ski’ s (ik ski altijd op 94 cm ski’ s), maar nu waren ze 123 cm lang. Achteraf een verkeerde keuze, want het ging niet lekker vandaag. Het was prachtig weer, alleen erg koud. Onderweg hebben we weer lekker koffie gedronken zijn we naar de hoogste berg van Les Trois Vallees geweest. Daar zagen we nog een speedglider starten, wat er erg spectaculair uitzag. Via alweer prachtige pistes en in een skitterronde omgeving gingen we op weg naar een berghut om te lunchen. Helaas hadden Daniël en Rudi een klein ongelukje onderweg met elkaar. Rudi kwam er vrij goed vanaf, maar Daniël heeft er wat kleine pijntjes aan over gehouden. Maar het gaat inmiddels weer goed met hem. De lunch was overigens ook heerlijk.

  Na de lunch zijn we weer richting Les Menuires gegaan. Bea kreeg onderweg nog skiles van Annie, wat ze overigens erg goed deed. Het werd steeds kouder en de meesten wilden wel naar het appartement. Ik was blij dat we terug gingen, want ik was inmiddels de ski’ s enorm beu. Den Vloam zat nog wat te klungelen met z’ n snowboard. Maar met gereedschap bij de liftstations werden de meeste mankementen opgelost.

  Bij het appartement wilden een aantal nog een rondje doen, inclusief ik. Jan wilde wel eens op mijn 123-ski’ s, dus ik gauw mijn korte ski’ s gepakt. Na een klein stukje skiën was Jan het al snel met me eens dat deze ski’ s niet erg fijn gaan. Dus morgen maar weer met de oude vertrouwde skietjes.

  Weer terug in het appartement stond de glühwein al klaar, evenals een bak met chips en een schaal worst. Hoezo een slecht kosthuis? Ook het avondeten was heerlijk; gebraden kip met gegratineerde aardappels en als dessert Dame Blanche.

  Nu zit een deel van de groep foto en film vandaag te bekijken en de rest is een spelletje aan het doen. Ik maak de tekst van de weblog af en ga dan plat. Want een weekje skiën is best wel vermoeiend.

  Cheerio, Sjeeraar.

  Hier de foto’s:

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:31

One Response to “Houdt het nou nooit op?”

 1. Sjeeraar Says:

  Jawel, het houdt helaas vrijdag (vandaag) al op. Maar we hebben eerst nog een mooie skidag voor de boeg….. en de terugreis. En eenmaal thuis gaan we als de gesmeerde bliksem de vele foto’ s en filmpjes plaatsen. Toch Stefke?

Leave a Reply