januari 2013
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 26jan

  Stefke ant woord:
  Vanmorgen hebben we de boel bij elkaar gepakt en alvast in de auto gedaan. Daarna zijn we om 07:00 uur gaan ontbijten met z’n allen. Sietske had de ontbijttafel al opgedekt en we konden zó aan tafel.

  Na het ontbijt hebben we afscheid genomen van elkaar en van Daan en Sietske, en zijn we aan de thuisreis begonnen. We hebben skitterrond weer en de wegen zijn schoon. Een aantal gaat via Frankrijk naar huis, en een aantal via zwitserland en Duitsland.

  Iedereen heeft een prima thuisreis gehad, en geen enkel noemenswaardig oponthoud gehad. Wij (Jan, Lieneke, Annie en ik) hebben om een uur of 6 nog de McSnack aangedaan, dit om het chollesterollen langzaam af te bouwen… 😉

  Resuméé mastrubéé

  Ik kan wel zeggen dat het weer een zeer geslaagde wintersportweek was, en dat het skigebied Trois Vallees echt geweldig is… Ook het Chalet, en de catering door Sietske en Daan waren geweldig! Minpuntje was dat we Jasper, René en Karin moesten missen, maar hopelijk zijn ze er de volgende keer gewoon weer bij.

  Iedereen erg bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer maar weer! 🙂

  ps: Ik heb inmiddels bij alle weblog-dagen de foto’s toegevoegd, en binnenkort zal ik ze fullsize op de LT servert zetten inclusief alle filmpjes. Als dat gebeurd is krijg je een mailtje.

  Groet’n!
  Stefke

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:59

2 Responses to “De terugreis”

 1. Rudi & Bea Says:

  Howdy All,
  Wij sluiten ons aan bij de conclusie van Stefke!
  Het was een ontzettend mooie week, lekker geskied en weer veel ervaring opgedaan.
  Bedankt voor:
  Jan: het lenen van je huurskies, die van mij heb ik graag uitgeleend!
  Gerard: het gebruik van de pretskies én dat die nu van mij zijn!, natuurlijk ook voor de leuke teksten op de weblog!!
  Stefke: voor het verzamelen van al het beeldmateriaal!
  De roedel: voor de gezelligheid en de mooie week!
  Wij kijken al uit naar volgend jaar, hopelijk ook weer met de afwezigen!
  Mzzl, R&B

 2. Astrid Says:

  Ha, l(m)affe teckels. Bedankt voor de super wintersportweek. Zon, sneeuw, schitterende pistes en lekker eten. Echt onvergetelijk zijn natuurlijk jullie grappen en grollen, gezelligheid en het gemak waarmee jullie deze Brabantse – vermomd als randstedeling – hebben toegelaten tot jullie cluppie. Onwijs bedankt! Astrid

Leave a Reply