maart 2013
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 14mrt
  Het uitzicht vanaf het balkon

  Het uitzicht vanaf het balkon

  Omdat het ons vorig jaar zo goed bevallen is, zijn we dit jaar weer een lang weekend gaan skiën in Lermoos.
  Olaf, Jasper (niet skieën maar wandelen en werken aan z’n welvaartsknobbel), Rudi, Bea, Wilma, Brigit, Anita en ik zijn vandaag vertrokken richting Hotel Bergland in Lermoos, en we arriveerden allemaal zo rond vijven bij het Hotel.

  Het was prima rijden en toen we ariveerden begon het te sneeuwn. Heel goed!

  Nadat we de boel in de kamers gegooid hadden zijn we eerst maar eens een welkomst borreltje gaan drinken in de serre van het restaurant. Het was al gauw erg gezellig. Al vlot konden we gaan eten, en de plaatselijke entertainment-held  “Rudi” was ook aanwezig om de boel wat op te luisteren met “live” muziek. Zo werd het echt een diner-dansant 🙂

  Na het heerlijke diner hebben we nog wat na getafeld en zijn we naar de kelder van het hotel gegaan, waar de dochters inmiddels niet meer zaten, en de zaal was ingericht met allerlei spellen zoals een pool biljart, tafeltennistafel, flipperkast, racespel etc. We hebben daar leuk gespeeld en toen zij de mesten wel noar bedde gegaan. Alleen Rudi, Jappie en ik hebben nog even wat afgepilst in de bar.

  HIER wat foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 17:51

One Response to “7 Laffe Teckels en 1 asbakkie naar Lermoos”

 1. den vlaom Says:

  Dat ziet er weer reuze gezellig uit!
  Wij herkennen het nog wel! Vanuit de serre hebben we een helse regenbui bekeken met daarna een enorm mooie regenboog.

  Heel veel plezier en lekker genieten!!

  groet Den Vlaom

Leave a Reply