maart 2013
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15mrt

  20130315-093234-Wintersport-Lermoos

  Vanmorgen werden we al op tijd wakker van de sneeuwschuivers, vrachtwagens en auto’s die voor het Hotel reden. Het had de hele nacht gesneeuwd. Om 8 uur gingen we ontbijten. Daarna om 9 uur afgesproken om klaar te staan bij de ski-garage.

  Jasper gaat vandaag wat wandelen en Lermoos verkennen. Wij zijn de eitjeslift ingestapt en omhoog gegaan. Onderweg zagen we prachtige geprepareerde pistes met 10 cm poedersneeuw er op… En omdat iedereen helemaal naar boven ging, zijn wij op het tussenstation uitgestapt en hebben een heerlijke eerste afdaling gemaakt…

  De hele dag hebben we verder fantastisch geskiet, met af en toe sneeuw, en af en toe en zonnetje die er doorheen prikte. Om een uur of 11:30 zijn we naar de Wolfratshauser hütte gegaan, en dat was lastig om er te komen. De eerste poging hebben we de afslag gemist, en pas de 2e poging is het gelukt deze hut te bereiken. Het is een hut die je moet weten te vinden, want je moet langs een steile helling over 1 ski-spoor met behoorlijke steile afgrond er naast. Erg leuk. Om 2 uur hebben we afgesproken met Jappie om bij het dalstation wat te gaan eten. Er was niet zo veel keus n die tent, maar het was wel erg lekker. Daarna is Bea met JAppie meegegaan en is de rest weer gaan skieën.

  Het was vandaag een topdag, en iedereen heeft zich het schompes geskiet. Erg gaaf.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:24

One Response to “Eerste (top)Ski dag”

 1. Juutje Says:

  Oh jongens, wat ziet dat er weer heeerlijk uit daar! Top!
  Lekker genieten!
  Veel plezier en de groeten uut Harderwiek!
  X Daan en Juut

Leave a Reply