maart 2013
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19mrt

  Vanmorgen werden we wakker geschud door de enorme knallen van de Lermoser Lawineploeg… Het heeft best veel gesneeuwd vannacht, en heel Lermoos ligt weer onder een sneeuwdek. Het vriest echter niet, dus de straten zijn schoon.

  We hebben vanmorgen weer lekker ontbeten, en de rekening betaald, en toen hebben we afscheid van elkaar genomen en zijn we richting Nederland vertrokken. Het is rustig op de weg, en nergens hebben last van files gehad. TomTom gaf aan dat we 16:33 thuis zouden zijn, en 16:30 zaten we aan de BigMac in Steenwijk. Top!

  De rest heeft ook een voorspoedige reis gehad, alleen gaf de auto van Jasper er nabij Arnhem (gedeeltelijk) de brui aan, en hebben ze een Skoda garage in de buurt moeten opzoeken… Daar bleek een iets met de Turbo niet aan de haak te zijn (ik denk zelf de Fluxcapacator), en moesten ze de auto achterlaten. Dat was geen ramp, want ze kregen een enorme Skoda mee als leenauto 🙂

  RESUMÉÉ MASTRUBÉÉ

  Ik mag wel weer zeggen dat we een zeer geslaagd ski-weekend gehad hebben. We hebben ons helemaal uit de naad geskiet, en hebben heerlijke pistes gehad. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, en hopelijk wordt het nu gauw écht lente en kunnen we gaan parapenten! 😉

  Oh ja… Hoe snel ze kunnen bouwen in Oostenrijk? nou HEUL snel… Dit was de bouwput “Tiroler Haus” in Ehrwald eind augustus vorig jaar:

  Tiroler Haus 22-8-2012

  Tiroler Haus 22-8-2012

  En dit is  “Tiroler Haus” nu:

  Tiroler Haus 17-3-2013

  Tiroler Haus 17-3-2013

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 14:35

One Response to “Alle Teckels en Asbakkies weer veilig terug in de kennelt…”

 1. Rudi Says:

  Tja… Het skiseizoen zit er helaas weer op!
  Het “lange weekend” was een waardige afsluiting.
  We (B en ik) hebben het prima naar ons zin gehad en heerlijk geskied.
  Daarnaast erg genoten van de gezelligheid en de goede zorg van hotel Bergland! Kortom alles was perfect! Op naar volgend jaar.

  Groet en Thanxs, Rudi en Bea.

Leave a Reply