april 2013
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 20apr

  Morgenochtend HEUL vroeg zal de wekker gaan in Tjalleberd, en dan zal Den Vloam vertrekken richting Amersfoort om Dirk op te halen. Ze zullen vervolgens naar Greifenburg reizen om een weekje te gaan paragliden. Ik (Jeffrey) ga ook, maar ik vertrek pas dinsdag middag, want ik moet dinsdagmorgen eerst onze nieuwe auto ophalen in Beilen 🙂

  We hebben deze auto gekocht omdat Annie weer wedstrijden gaat rijden (met haar paard; niet met de auto), en een paardentrailer trekken met een Skoda Fabia 1.2 is geen optie… (top-excuus om een dikke bak te rijden!)

  Nou was het de bedoeling dat we met z’n drieën een weekje zouden gaan vliegen en dan weer terug naar huis, en vervolgens een week later weer terug naar Greifenburg met nog 150 Laffe Teckels… Maar dat vond ik een beetje onzinnig om voor 2 werkdagen 2400 kilometer te gaan rijden, dus ik blijf gewoon zitten in Greifenburg tot de rest van de Laffe Teckels ook weer arriveert in week 19.  🙂 Annie zal dan mee rijden met Tjitske en Jasper. Dus Annie en ik hebben gisteravond de Kempert opgehaald en die zijn we aan het inruimen. Morgen gaan we lekker lieren bij PNN, want het wordt mooi lierweer.

  Groetsels! Stefke.

  Ow ja… Vanmorgen kon ik weer eens niet slapen en ben ik wezen dauwtrappen langs de Linde… Skitterrond was het. Let vooral op de pootafdrukken op het houten bruggetje: volgens mij zijn die van een Otter!

  Klik HIER om naar de weblog van Greifenburg te springen…

   

   

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:00

4 Responses to “3 Laffe Teckels naar Greifenburg”

 1. Janette Says:

  Ik zeg heerlijk en goed bezig geniet.
  En een hele mooie auto, veel plezier :-).

 2. Tjitske Says:

  Het was vanmorgen inderdaad belachelijk vroeg in Tjalleberd. Maar Jan en Dirk waren rond 15.00 u aangekomen. Dus die zitten nu wel (ruim) te genieten van de Franciscaners.
  Prachtig mooie foto’s. Ik zeg: te vroeg wakker heeft ook zo zijn voordeel.

 3. Jeffrey Says:

  Ja ik kreeg op het lierveld om 15:45 een SMS’je van Jan, dat ze de eerste Francziskaner voor heun neus hadden staan… Mazzelaars 🙂

 4. wilma Says:

  He Jeffrey, ik weet het niet hoor, heb net in de nachtdienst gezeten en het is wel erg vroeg licht al… hele mooie foto’s, enne… wat een vette auto!
  Dirk en Jan, heel veel plezier in Greifenburg!

Leave a Reply