april 2013
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

  • 27apr

    Vanmorgen waren de heren ietsjes vroeger op om de boel af te breken. Ze vertrekken vandaag naar Nederland. Nadat de boel opgeruimd was en koffie gezet en ontbijt achter de kiezen vertrokken ze rond 10:00 richting Nederland, Stefke moederziel alleen achterlatend… snif…

    Ik heb me de rest van de dag vermaakt met naar de supermarkt fietsen, hangen, eten, lezen, slapen, en m’n GPS weer werkend maken… Hij vind namelijk met satellieten zoeken niets: een bekende bug dat de GPS eprom-software is verknetterd. Even opnieuw de GPS eprom vullen via de webupdater en klaar is kees. (Dit is overigens wat anders als de Garmin software hoor! Je moet het echt me de webupdater doen als het je een keer overkomt. Je ziet op de GPS versie dan wel een softwareversie als bijv 4.00, maar bij GPS SW versie staat dan 0.00 of zoiets. dat betekend dat ie corrupt geraakt is.) Maar dit ter zijde…

    Rond etenstijd heb ik een “Grüne Beilagesalat opgehaald in het restaurant, en noodles gemaakt. Samen met een Franciskaner ging dat er uitstekend in! ‘s Avonds begon het af en toe te regenen en het was best fris geworden. Zo fris dat ik de kempertkachel maar even op standje puntlassen heb gezet, en met een rood wijntje erbij naar een live show van Ricky Gervais gekeken heb. Skitterrond!

    Posted by stefke-uut-fryslan @ 09:56

Leave a Reply