april 2013
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28apr

  20130428-092716-Greifenburg

  Nou het is inmiddels zondag en Stefke is sinds gisterenmorgen 10:00 de enige laffe Teckel op de kempif. Ik verdedig onze “straat”, en trap iedere onverlaat weg die ook maar probeert rechts af te slaan ons straatje op! Dientengevolge sta ik nog als enige op dit veldje 🙂

  Vannacht heeft het veel geregend maar vanmorgen is het droog. Het bos is erg dampig en veel laaghangende bewolking overal. Toch komt er steeds meer blauw en uiteindelijk is het vandaag een schitterende dag geworden. Ik heb niet gevlogen vandaag maar ben gaan wandelen. Ik heb even de kaarten bestudeerd, en had besloten dat ik maar weer eens de Panoramaweg ga doen. En als het kan, dan ga ik naar de burchtruïne van Rottenstein.

  Nou, ik heb me en slag in de rondte gelopen vandaag, maar helaas niet bij de burcht gekomen. Later zag ik dat ik steeds veel te hoog heb gezeten, want de burcht zit een stuk lager. Al met al heb ik dus 17 kilometer gelopen en totaal bijna 1000 stijg in de benen gehad… Ik was ook aardig af toen ik rug was op de kempif, en m’n enkel jankte rover. Maar goed, even onder de koude kraan en even relaxeren op de heerlijke nieuw ligstoel, en het leed is geleden… 🙂

  De route en het hoogteprofiel:
  wandelprofiel-28-4-2013 wandelroute-28-4-2013

   

  Als je het leuk vind… HIER mijn wandeling als Google Earth file (rechtsklikken en “opslaan als”  kiezen…en verander – indioen nodig – de extentie in .KML)

  Nu is het 18:30 en de buren hebben de BBQ in de fik staan… Prompt begint het te regenen 😉 Ik ga zo weer een slada scoren en doe het weer rustig aan qua diner. Dan vanavond even de weploggert uploaden en nog en deel van Ricky Gervais kijken denk ik.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Groetsels!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 09:58

4 Responses to “Wandelen…”

 1. Jorden Says:

  Hou vol Stef, je kan het. Vrijdagnamiddag zijn wij weer van de partij. Zet de Fransjes maar koud. Ik neem een voorraadje mee.

  Sie joe

 2. Jasper Says:

  Jup idd, Tjitske en ik zorgen ervoor dat het blonde teckeltje gewoon weer in je mandje zit as vrijdag

 3. Jeffrey Says:

  Heel goed mannen… Ik heb er zin an. Bovendien verveel ik me echt nog niet, en is het weer heel behoorlijk. En ik kan niet w88 opo m’n blonde teckel-teefje 😉

 4. Annie Says:

  Hi, hi… goed om dit te horen 🙂

Leave a Reply