april 2013
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29apr

  Vandaag geef ik de spieren maar eens wat rust, en ga me concentreren op het maken van een sollicitatiebrief… Jawel, Stefke gaat wellicht een “carrieremove” maken :-). En ik moet solliciteren vóór 2 mei, en wel via de online sollicitatie procedure, dus ik moet het vanaf de kempif doen. Maar goed, ik heb eigenlijk nog nooit een sollicitatiebrief hoeven schrijven, en m’n CV stamt ook uit het stenen tijdperk… Dus dat wordt een opgave, Bovendien moet het inloggen op m’n bedrijfsnetwerk via SBC ook maar allemaal lukken, dus ik houd m’n hart vast…

  Ik heb de hele morgen lopen zweten om een mooie brief te maken, en m’n CV ook nog eens over de kop gehaald, en toen ben ik naar het restaurant gegaan om via Wifi in te loggen op het RWS netwerk. Godzijdank lukte dat allemaal redelijk, en is de sollicitatie gelukt. Nou maar afwachten en duimen, want het lijkt me een hele leuke job. (En ow ja: Ng bedankt Rudi! 😉  )

  Ik moet zeggen dat er weer een last van m’n schouder gevallen is, nu de sollicitatie gelukt is. Ik kan me nu voor de 100% overgeven aan de vakantie! Ik heb me de rest van de dag vermaakt met van alles en nog wat, en ben nog even naar de Adeg supermarkt geweest. ‘s Avonds heb ik weer een bakkie salade opgehaald bij het restaurant, en heb weer noodles gemaakt. Ik heb m’n kippetje even gebeld en ben op tiet noar bedde goan.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:40

3 Responses to “Solliciteren…”

 1. Dirk Says:

  Goed man, nu maar weer genieten dan.
  Wel jammer dat je met die nieuwe job minder flexibel met je vakanties bent (hahahahahahhahahahahahhahahahahahhahaha)

 2. Rudi Says:

  You’re welcome mate!
  En nu de druk er af is niet meer van dat malle gefiets,
  gewoon weer lekker vliegen!
  Have Fun, CU Rudi

 3. Marc Says:

  Goed bezig Stefke, zal best spannend zijn om “fossiel” te solliciteren… Succes!
  Denkt het personeel van het restaurant al dat je op dieet bent? 😉
  Het aftellen is voor mij en Arlette inmiddels ook begonnen, we komen woensdag a.s. jouw kant op!!!
  Houd vol, maot.

Leave a Reply